Terör destekçisi akademisyenlere sahip çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son yayınlanan KHK'ya tepki gösterirken terör destekçisi akademisyenlere de sahip çıktı.

Terör destekçisi akademisyenlere sahip çıktı
Terör destekçisi akademisyenlere sahip çıktı
GİRİŞ 09.02.2017 17:25 GÜNCELLEME 09.02.2017 17:25
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Çıkarılan yeni düzenlemeyle referanduma kadar sadece kendi boruları ötecek, televizyonlar sadece bir taraf lehine özgürce yayın yapabilecek" dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Resmi Gazetede yayımlanan 687 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameyle ilgili yapılan düzenlemelere sosyal medya hesabı Twitter üzerinden tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, açıklamasında şunları kaydetti:

"Çıkarılan yeni düzenlemeyle referanduma kadar sadece kendi boruları ötecek, televizyonlar sadece bir taraf lehine özgürce yayın yapabilecek. Milletin özgür iradesinden bu kadar korkan ve kendi savunduklarının doğruluğundan bu kadar şüphe duyan bir iktidar daha önce görülmemiştir!"

YORUMLAR 52
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Chp konuştukça evet ler artacak millet kedisine sahip çıkmayana inanmaz tersini yapar millet sizden ve geçmişinizden tiksiniyor o yüzden chp hayır diyorsa bizde EVET.....
    Cevapla
  • CAN BAR 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen sahip çıkmaya devam et hele bi düş ilk tekmeyi onlar vuracak sana demedi deme akıllı ol
    Cevapla
  • Adam 7 yıl önce Şikayet Et
    Adam tabagin kenarindan yemege alismis dunya suriyeyi iraki vs yiyor bizimki de sofranin usutndeki ekmekleri yemege calsiyor. Dondur kafani bir dunyaya bak ne oluyor ne bitiyor.
    Cevapla
  • Ülkücü 7 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu nun bunlara sahip çıkması gayet normal,çünkü bu CHP nin içinde hain yokmu? Bunları hangi şehit cenazelerine katılıp aglarken gördünüz?.Şimdide milletimizi 'hayır' oyu için ikna etme gayretine girecekler.
    Cevapla
  • ferhat s 7 yıl önce Şikayet Et
    almanlardan yeni emir almis, kemal bey sen bu kafayla anca hava alirsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!