İçişleri Bakanı Soylu'ya Diyarbakır'da sevgi seli

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'Halk Oylaması Bölge Güvenlik Toplantısı'nın ardından tarihi Sur ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

İçişleri Bakanı Soylu'ya Diyarbakır'da sevgi seli
İçişleri Bakanı Soylu'ya Diyarbakır'da sevgi seli
GİRİŞ 19.02.2017 17:26 GÜNCELLEME 19.02.2017 17:27
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

çişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'ın Sur  ilçesindeki esnafı ziyaret etti.   Bir otelde 12 ilin vali, emniyet müdürü ve Jandarma komutanının  katılımıyla düzenlenen "Halk Oylaması Bölge Güvenlik Toplantısı"na katılan Bakan  Soylu, daha sonra beraberinde Vali Hüseyin Aksoy, Sur Kaymakamı Bilal Özkan ve AK  Parti İl Başkanı Muhammed Akar ile Gazi Caddesinde esnaf ziyaretinde bulundu. 

Ziyaretlerde karşılaştığı bazı Vatandaşların da sorunlarını dinleyen  Bakan Soylu'ya "Diyarbakır seninle gurur duyuyor", "Reisimize selam söyle" ve  "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganlarıyla sevgi gösterisinde bulunuldu. Bakan Soylu, ziyaretleri sırasında çocuklara yakından ilgi gösterdi.

YORUMLAR 10
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    allah yar ve yardımcınız olsun.galipolan allahtır.
    Cevapla
  • seko 7 yıl önce Şikayet Et
    adamın hası dibi dibi..........
    Cevapla
  • Surlu..21.. 7 yıl önce Şikayet Et
    Hdpkk , bölgede bitmiştir.. Hayırlı uğurlu olsun...
    Cevapla
  • cerkezoğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne demek türk kürt çerkez veya hangi ırk, Kardeşlerim Memleketim ve En önemlisi Mümin kardeşim.. Bu vatana bu bu millete bin can feda.. Eyvallah Kardeşim..
    Cevapla
  • Mevlut Yaman 7 yıl önce Şikayet Et
    Kan ve göz yaşının son bulmasını mı istiyoruz,işte ÇARE!. (3) Ve Selam yaygınlaştırmalı. Bir Müslümana ‘selamun aleykum”demek: ben de Müslümanım,benden sana zarar gelmez,benden yana selamette sin, Allah (c.c.) sizi her türlü kaza ve beladan korusun”demektir. Selam sevgiyi, sevgi saygıyı,Saygı barışı, barış coşkuyu, coşku başarıyı, başarı ise zafer ve Mutluluğu getirir.. Selamsız lık sevgisiz ligi, sevgisizlik nefreti, nefret tefrikayı, tefrika tekfiri, tekfir katliamı, katliam ise hezimet ve yıkımı getirir. (24 Ocak 2005)
    Cevapla
  • Çerkez 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru Kardeşim Eyvallah... İman etmedikçe cennete giremezsiniz, Birbirinizi sevmedikçe de iman etmiş olmazsınız.
    Cevapla
  • Mevlut Yaman 7 yıl önce Şikayet Et
    Yıl 2005'de demiştim ki:Kan ve göz yaşının son bulmasını mı istiyoruz,işte ÇARE!. (1) “Alimlerin susturulduğu ülkemde, elbette LAWRANSLER (zalimler) cirit atar. LAWRANSLER cirit attığı yerlerde ise kan ve gözyaşı oluk,oluk akar.” Çare, Türlü bahaneler ve 163 gibi yasa ve kanunlarla bölgemizden uzaklaştırıp, halkımızla kucaklaşmalarına engel olduğumuz, İlmi ile Amil olan, alimlerden devlet özür dilenmeli ve Derhal insanımızla kucaklaşmaları sağlanmalı!..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!