Temel Karamollaoğlu: Hayır yolundan dönmeyeceğiz

Karamollaoğlu, referandum sonuçlarına göre Saadet Partisi'nin en başarılı parti olacağını söyledi.

Temel Karamollaoğlu: Hayır yolundan dönmeyeceğiz
Temel Karamollaoğlu: Hayır yolundan dönmeyeceğiz
GİRİŞ 27.03.2017 12:46 GÜNCELLEME 27.03.2017 13:50
Bu Habere 235 Yorum Yapılmış

18 maddelik anayasa değişikliği paketine 'hayır' diyeceğini açıklayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sürece ilişkin açıklamalarda bulundu.

SAADET YOLUNDAN DÖNMEYECEK

Referandum sürecinde CHP, HDP ve terör örgütü PKK'nın oluşturduğu 'hayır' blokuna katılan Karamollaoğlu, Saadet Partisi'nin asla yolundan dönmeyeceğini söyledi.

Milli Gazete'den Adnan Öksüz'ün yazısına göre; bir etkinlikte “Referandum evet ile sonuçlanırsa Türkiye’de iki parti dışında diğer partilerin bir fonksiyonu kalmayacak. Saadet Partisi’ni kapatıp siyaset dışında sosyal bir harekete döner misiniz?” sorusuna yanıt veren Temel Karamollaoğlu, “Saadet Partisi asla yolundan dönmeyecektir. Zaten referandumun sonucu ne olursa olsun en başarılı çıkan parti, Saadet Partisi olacaktır.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR 235
  • YKaan 7 yıl önce Şikayet Et
    BEn bu adama acımıyorum hala arkasından gidenlere acıyorum...(tabi varsa)
    Cevapla
  • Alperen Kayiboyu 7 yıl önce Şikayet Et
    haci abi kime hizmet edersin dikkat et ??
    Cevapla
  • m3hk 7 yıl önce Şikayet Et
    AKP ye oy veriyorum 2002 den beri. Cıkar için vermedik. Liyakatsiz kisiler son zamanlarda devlet kurumlarında hızla cogalır yukselir oldular. Bu gidis iyi degil. Bundan donmeleri gerekiyor. Bu devletin gorusu ne olursa olsun calıskan devletini seven insanlara ihtiyacı var. Ama liyakatlı insanlara.
    Cevapla
  • m3hk 7 yıl önce Şikayet Et
    Parcalanma degil birlesme vakti. Kim bolucu ise onda vardır birsey. Musluman kardesine zarar vermez hata yapmaması için çalışır destek olur. Bende eski bir milli görüşçü olarak Erbakan hocayı severdim. Oğlu cinnahta mercedesle kaza yaptı hatta birini oldurmustu. Ortbas edilmişti. O gunden sonra dikkat ettim RTE cıktı Allah sukur. Hataları olabilir ama bizim bu hataları en aza indirecek destegi vermemiz lazım. Daha iyisi var bu kardeslerimizi oraya yonlendirmemiz lazım. Hasan aksay beyefendiyi dinleyin Erbakn hocanın arkadası.
    Cevapla
  • Balkes li onkolik 7 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman görünümlü münafık sen kimsinki saadetin tabanı senin dediğini yapsın Necmettin erbakan hoca sağ olsaydıda o mendebur suratına bir tükürseydi başkanlık sistemini isteyenlerin en başında gelir merhum hoca allah rahmet eylesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!