HDP'li Özsoy'dan skandal sözler

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Hişyar Özsoy, referandum için skandal sözler sarf etti.

HDP'li Özsoy'dan skandal sözler
HDP'li Özsoy'dan skandal sözler
GİRİŞ 27.03.2017 14:20 GÜNCELLEME 27.03.2017 17:13
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

HDP Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Hişyar Özsoy, referandumdan "evet" çıkması halinde, şimdiden bu sonucunu gayrimeşru ilan ettiklerini savundu.

Özsoy, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, referandum yaklaşırken anket sonuçlarında "evet"i bulamayan iktidarın, her türlü hile, manipülasyon ve ikiyüzlülükle kampanyada başarılı olmaya çalıştığını iddia etti.

Sandık kurullarına müdahaleler olduğunu, olağanüstü hal koşulları altında kampanya yapmaya çalıştıklarını öne süren Özsoy, birçok şehirde HDP'nin sandık kurulu üye ve başkanlarına müdahalelerde bulunulduğunu, 140 sandık görevlisinin reddedildiğini savundu. Özsoy, "Bütün bu hile, hurdaların hepsinin listesini uluslararası ilgili kurumlarla paylaşacağız, bunları teşhir edeceğiz." dedi. 

Özsoy, "evet"çilerin de "hayır"cıların da özgür koşullarda kampanya yürütmesi çağrısında bulunarak,  şimdiden "evet" sonucunu gayrimeşru ilan ettiklerini söyledi. 

YORUMLAR 84
  • erhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar tükenmişlik sendromunu yaşıyorlar herhalde. Hala kendilerini rüyada sanıyorlar.
    Cevapla
  • hayret 6 yıl önce Şikayet Et
    hadi ordan
    Cevapla
  • Bingöllü 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir BİNGÖLLÜ olarak AMERİKA'dan getirtilerek milletvekili yapılan ve Bingöl'deki HDP'lilerin mücadelesine KONAN bu EMEK HIRSIZInın sözünün geçersiz olduğunu ilan ediyorum.
    Cevapla
  • Çelebi 6 yıl önce Şikayet Et
    Milletin iradesini tanımayanı bende tanımam, ayağını denk alsın. Ankara duy sesimi :)
    Cevapla
  • ege 6 yıl önce Şikayet Et
    uluslararası kurumlarla paylaşacakmış.kiminle paylaşırsan paylaş. pekte umrumuzdaydı sanki. ayrıca sizin kime hizmet ettiğinizi bütün TÜRKİYE biliyor. sen canını sıkma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!