CHP AİHM'e başvurusunu yaptı

CHP'li Çam, referandumla ilgili AİHM'e itiraz başvurusu yaptı.

CHP AİHM'e başvurusunu yaptı
CHP AİHM'e başvurusunu yaptı
GİRİŞ 28.04.2017 11:42 GÜNCELLEME 28.04.2017 12:14
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, 16 Nisan'da yapılan anayasa değişikliği referandumuyla ilgili Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne (AİHM) itiraz başvurusunu yaptı.

AİHM’e yaptığı başvuruya ilişkin açıklama yapan Çam, şunları söyledi: “Usulsüz ve şaibeli bir referandum yaşadık. Yüzde 49’un insan haklarının ihlal edildiği bir durum söz konusu. Parlamento içinde ve dışında bu gayrimeşru sonucun gerçek halk iradesini yansıtacak şekilde değişmesi yönünde mücadelemizi sürdüreceğiz.”

YORUMLAR 20
  • Görele 6 yıl önce Şikayet Et
    Ey CHP siz başınızı taşa vurun vurunda aklınız başınıza gelsin.
    Cevapla
  • ayşe 6 yıl önce Şikayet Et
    sırf 8. yenilgiyi aldınız diye,sırf Cumhurbaşkanını sevmiyorsunuz diye avrupa'nın üzerimizde oyunlar oynayıp her sene yeni bir örgütü,bir yapılanmayı kurduklarını ve her fırsatta yüzümüze gülerek bize saldırdıklarını bile bile bir koltuk sevdası yüzünden kendi ülkeni avrupa'ya şikayet ediyorsan ben size Türk te demem Atatürkçü vatan millet sevdalısı da demem. Chp kabul etmelidir ki son derece itici sevimsiz bir politika izliyor. Ve bunun bedelinide seçim kaybederek ödüyorlar,ödemeye devamda edecekler
    Cevapla
  • cengiz 6 yıl önce Şikayet Et
    yüzde 49'un hakkı diye baş vurarak, zaten kaybettiğini açıklamış, böyle mallık bir chpde olur zaten. demokraside yüzde 51 Evet dediyse yüzde 49 un hakkı o karara saygı duymaktır.
    Cevapla
  • Kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir şey ancak CHP den beklenirdi ülkesinin İran'la savaşa girmesi halinde ülkesinin yanında olmayacağını söyleyen zihniyet bunlar değilmi?
    Cevapla
  • yenice 6 yıl önce Şikayet Et
    Abdülhamit dönemindeki ittihat ve terakki mensuplarının, günümüz Türkiye sindeki temsilcileri olan chp, hiç bir fark yoktur. tarih tekerrrür etmektedir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti