Sekiz seçim kaybeden Kılıçdaroğlu seçim istiyor

En kısa zamanda seçim yapılmasını istediklerini ifade eden CHP Lideri, bütün hazırlıkları yakından takip ettiğini söyledi.

Sekiz seçim kaybeden Kılıçdaroğlu seçim istiyor
Sekiz seçim kaybeden Kılıçdaroğlu seçim istiyor
GİRİŞ 20.11.2017 11:45 GÜNCELLEME 20.11.2017 11:46
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

ERKEN SEÇİM TALİMATI

Bazı belediyelerde yaşanan istifaları hatırlatan CHP Lideri, erken seçim için aylar öncesinden gerekli talimatları verdiğini ve çalışmaları yakından izlediğini söyledi.

TÜRKİYE'NİN BÜYÜMESİNE İNANMIYOR

TÜİK tarafından açıklanan büyüme rakamlarının da sorgulanması gerektiğini söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu, bu konuda ciddi tartışmaların olduğunu, konunun takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi.

Kemal Kılıçdaroğlu seçim çağrısını yineledi

"TEK ÇAREMİZ SEÇİM"

Dünya Gazetesi'ne konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Biz en kısa zamanda seçim yapılmasını istiyoruz. Bugün Türkiye'de 28 milyondan fazla vatandaşımız seçmediği belediye başkanları tarafından yönetiliyor. Bir taraftan seçilmiş belediye başkanlarının yerine kayyum atanırken diğer yandan bazı belediye başkanları tehditle görevden uzaklaştırılıyor. Milletvekilleri hapiste akademisyenler sürgün. Türkiye bu tabloyu taşıyamaz. Taşıyamadığı, ekonomik göstergelere de yansıyor. Bu ağır tablo karşısında tek çaremiz adil rekabet şartlarında yapılacak demokratik seçimdir. Bu tabloyu gördüğüm için aylar öncesinden parti yöneticilerine ve örgütlerimize seçime hazırlık talimatı verdim. Bütün hazırlıkları yakından takip ediyorum. Bütün ana sektörlere ilişkin çalışma yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 26
  • Tuba 6 yıl önce Şikayet Et
    Zaten tuhaf bir adamdın, şimdiden sonra bir de değişik oldun..
    Cevapla
  • yunus 6 yıl önce Şikayet Et
    Başarısız olduğu kesin ancak şöylede bir durum var bunu'da görmek lazım 8 seçimdir oylarını artırmasa da düşürmüyor şimdiye kadar hiçbir chp lideri bu kadar sene oyunu koruyamadı iniş çıkış gösterdi hatta %20 alan bir başkan bir daha'ki seçimde barajı geçemedi bu açıdan bakıldığında başarılı diyebiliriz. Mevcut iktidarda 15 senedir %50'i aşamıyor bence bu'da başarısızlıktır %50 kesim yapılan iyi politikalara rağmen iktidara halen inanmıyor sosyologlar ile çalışılıp bu soruna çare bulmalılar.
    Cevapla
  • Tuba 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel yazmışsınız da, ihanet ya da nankörlük ya da kıymet bilmezlik nedir bilir misiniz? İnanmıyor dediğiniz %50'lik kesimi ayakta tutmak için göbeği çatlayan dış güçleri bilmiyorsunuz galiba. Ya da art niyetlisiniz..
    Cevapla
  • Bilen bilir 6 yıl önce Şikayet Et
    okudunuz mu kemal amca yine saçmalığın dibine vurmuş neymiş vekiller hapiste akademisyenler sürgündeymiş kim o akademisyenler fetöşler teröristler 1'de abd batı,ta casusuluk yapan sözde CAZeteciler haaa yine bilmem kaç milyon seçmediği belediye başkanları yönetiyormuş tehdit ile şantajla yapılmış iyi,de kemal amca sizin tuzu kuru partinin genel başkanlığa adayları nerede nasıl sindirdiniz neyle tehdit ettiniz şantaj yaptınız hadi onları geçtim peki siz partinin başına nasıl geldiniz demokratik yolla mı işin gücün borazancılık fitnecilik yalan dolan düzenbazlık senin partinin meclis üyeleri ne yapıyor seçimlerde,ki parti muşahitleriniz ne halt yiyor devamlı şikayet devamlı bahane.,
    Cevapla
  • LEYA 6 yıl önce Şikayet Et
    bu adam erken seçimi ısrarla istiyorsa vardır yine dış mihraplarin oyunu yoksa kaybedeceğini o da biliyor
    Cevapla
  • MİSAFİR 6 yıl önce Şikayet Et
    tamam tamam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı