Bir ülkeden daha Erdoğan'a övgü!

Cibuti Dışişleri Bakanı Mahmud Ali Yusuf, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kudüs konusunda gösterdiği tavra övgüde bulundu.

Bir ülkeden daha Erdoğan'a övgü!
Bir ülkeden daha Erdoğan'a övgü!
GİRİŞ 17.12.2017 19:11 GÜNCELLEME 17.12.2017 19:29
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Yusuf, Etiyopya'nın başkenti Addis Ababa'da düzenlenen IGAD 59. Bakanlar Konseyi Olağanüstü Toplantısı sonrası AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Bakan Yusuf, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD'nin Tel Aviv'deki büyükelçiliğini Kudüs'e taşıma planı karşısındaki tutumuna ilişkin, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kudüs konusunda güçlü ve kararlı bir tavır sergiledi." ifadelerini kullandı.

Cibuti Cumhurbaşkanı Türkiye’ye geliyor

Türkiye ve Cibuti’nin hem Somali’ye destek verme konusunda hem de bölgesel ve uluslararası meselelerde paralel politikalar izlediğini belirten Yusuf, Cibuti Cumhurbaşkanı İsmail Ömer Gulle’nin çok yakında Türkiye’yi ziyaret edeceğini söyledi.

Ziyaretin iki ülke ilişkilerinin güçlendirilmesini amaçladığını kaydeden Yusuf, "Ziyaret iki ülke arasındaki ortak iş birliğinde yeni bir dönemi başlatacak." diye konuştu.

YORUMLAR 24
  • kudret sahibi 6 yıl önce Şikayet Et
    tüm dünya anladı sözü söz geri adım atmayan tükürdüğünü yalamayan lider gibi lider olduğunu ama bizimkiler anlamadı Almanya bile bizi kıskanıyorken bizimkiler hala ona karşı
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    1888 de fıransızlar tarafından kurulmuş küçük bi ülke
    Cevapla
  • ihtiyar 6 yıl önce Şikayet Et
    liderlerin lideri RECEP TAYYİP ERDOĞAN
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın neresinde ne kadar müslüman ülke varsa küçük büyük demeden reis hepsine ulaşıyor hepsini birleştirmeye çalışıyor helal olsun
    Cevapla
  • galli 6 yıl önce Şikayet Et
    İttihad_ı islamın kapısı açıldı.Tüm müslüman ülkeleri bu kapıdan girmeye Cumhurbaşkanımız açıkça davet ediyor.Davete icabet edilir.Ey Alemi Islam uyanın yattığınız yeter.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan'la yarışıyor - 27 Nisan günün gazete manşetleri
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı