Muharrem İnce'den kurultay açıklaması

CHP'nin 24 Haziran seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı gösterdiği Muharrem İnce, parti yönetiminin 'kurultay yok' kararının ardından açıklama yaptı. İnce, 'Kimse anlık tepkilerle partiden, partideki görevinden ayrılmasın. Kurultay delegelerimizin iradesine sahip çıkıyoruz' dedi.

Muharrem İnce'den kurultay açıklaması
Muharrem İnce'den kurultay açıklaması
GİRİŞ 07.08.2018 17:36 GÜNCELLEME 07.08.2018 18:08
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

İnce'nin açıklaması şöyle:

"CHP’de Olağanüstü Kurultay için notere giderek imza veren kurultay delegelerimizin iradesine, isteğine sahip çıkıyoruz.

 

 

Bize güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağız. Anlık tepkilerle kimse partiden ve partideki görevinden ayrılmasın. Mücadelemizi hep birlikte sürdüreceğiz."

YORUMLAR 21
  • trakyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Brak inadı marem aga bunlar kongre yapmaz yerel seçimler olsun malup olucaklar yinede başarılıyız diyecekler yine kongre yapmıyacaklar iyisimi sen ve sarıgülü ekibini al gidin geçin dsp nin başına alsınlar boyunlarının ölçüsünü sürünsünler
    Cevapla
  • tekin51 5 yıl önce Şikayet Et
    yine apoletlerini sökecekler yazık."
    Cevapla
  • Vatansever kürt 5 yıl önce Şikayet Et
    senin pilini kemal çekti oğlum. şimdi ayıkla princin taşını!! işin çok zor. milletvekilliği de düştü eyvah eyvah!! Üstüne soğuk bi kola iyi gider . Kemal bütün delegeleri alevi kökenli sen sunnisin maarrremm!! Yani alıyorsun de mi ??!!
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Sunnimi ne sunnisi... Chpde Sünni ne arar la
    Cevapla
  • parti 5 yıl önce Şikayet Et
    Yeni bir parti: Yeniden Cumhuriyetçi Parti: YCP
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu doğru bir karar olur. Partinin hdp'den farkı yok. En azından bunlara inanan masum Türk halkının oyları hdp'ye kaymaz. 4/1 oy diyemezler. Ikisi de kendini kurtarmaya çalışır. Kemal bile kendi partisine oy vermedi.
    Cevapla
  • efe 5 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem ince yeni bir parti kursun...Gerçek CHP'lileri yeni partiye davet etsin.. Böylelikle muhalifler amaçlarına ulaşır, hem Kemal da tarihe mâl olur...
    Cevapla
  • Samii 5 yıl önce Şikayet Et
    Chp seçneni oylarını kadroya bakarak vermiyor. İncenin kuracağı parti ilk seçimden sonra kapanır. Ama dsp veya shp olursa belki iş değişir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber