Başkan Erdoğan: Bu krizi fırsata çevireceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye’de gerçekleştirilen kabine toplantısında ekonomik darbe girişimiyle ilgili, “Türkiye bu krizi mutlaka fırsata çevirecektir. Bu konuda hiç kimsenin endişesi olmasın” mesajı verdi

Başkan Erdoğan: Bu krizi fırsata çevireceğiz
Başkan Erdoğan: Bu krizi fırsata çevireceğiz
GİRİŞ 17.08.2018 05:40 GÜNCELLEME 17.08.2018 07:11
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Başta ekonomi olmak üzere iç ve dış güvenlik ile dış politika konularının masaya yatırıldığı toplantıda Başkan Erdoğan, "Türkiye bu krizi mutlaka fırsata çevirecektir. Bu konuda hiç kimsenin endişesi olmasın" mesajı verdi.

 

 

YORUMLAR 11
  • Gazi 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz bu güvenimizle ABD ve batıyı dize getiririmz...Ama tek şartla Her bireyimiz, Kamuda özelde ABD ürünlerine boykot Edip. Kendimiz üretip kendimiz tükettiğimiz zaman .
    Cevapla
  • Bay düşünce 5 yıl önce Şikayet Et
    Aman inşallah iyice beter olmayalım da ..
    Cevapla
  • adam 5 yıl önce Şikayet Et
    Ayasofyayı açmak için, İslam dinarını basmak için, İslam ve Türk birliği için, abd üstlerini kapatmak için, İsrail'i tokatlamak için tam fırsat...
    Cevapla
  • EROL 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu krizi fırsata çeviren büyük holdingler var.Onların üzerine gidin.1975 yılında ECEVİT Kıbrıs tan sonra ABD ambargosu ile karşılaşmıştı.Rahmetlinin zoruna giden ambargo değildi.İçimizdeki malları stok eden piyasada darlık yaratan VATAN HAİNİ BÜYÜK HOLDİNGLERDİ. Ama şimdi karşınızda müsamaha gösterecek ECEVİT yok. Hadi yapın da boyunuzun ölçüsünü alın.
    Cevapla
  • Fırsat 5 yıl önce Şikayet Et
    Boykotlara ağırlık verelim. Amerikan ve yahudi mallarına...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber