HDP’li belediye başkanı gözaltına alındı

Adıyaman'da HDP’li Kömür Belde Belediye Başkanı Hüseyin Yuka, terör örgütüne yardım ve yataklık yapmaktan gözaltına alındı.İçişleri Bakanlığı,4 Yuka'nın görevinden uzaklaştırıldığını açıkladı.

GİRİŞ 17.08.2018 11:31 GÜNCELLEME 17.08.2018 15:30
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Önceki gün Kömür Beldesine bağlı Kaşköy’de mermer ocağının yakılması ve devamında 4 askerin şehit olduğu terör olayının ardından güvenlik güçleri operasyonlarını sürdürüyor. Daha önce 12 adrese baskın yaparak 8 kişiyi gözaltına alan güvenlik güçleri bir operasyon daha gerçekleştirdi. 

TERÖRİSTLERE YARDIM EDENLERE OPERASYON

 

 

Jandarma ekipleri, yaşanan terör olaylarıyla ilgili yardım ve yataklık yaptığı gerekçesiyle HDP’li Kömür Belde Belediye Başkanı Hüseyin Yuka ve 3 kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan diğer 3 kişinin de terör örgütüyle bağlantılı kişiler olduğu belirtildi. Gözaltına alınan Belediye Başkanı sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü.

GÖREVİNDEN UZAKLAŞTIRILDI

İçişleri Bakanlığı, Adıyaman merkez ilçeye bağlı Kömür Belediye Başkanı Hüseyin Yuka'nın görevinden uzaklaştırıldığını açıkladı.

DÜN 4 ASKER ŞEHİT OLMUŞTU

Önceki gün Kömür Beldesine bağlı Kaşköy’de mermer ocağının yakılması ve devamında 4 askerin şehit olduğu terör olayının ardından güvenlik güçleri operasyonlarını sürdürüyor.

YORUMLAR 69
  • Cebiki-1453 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizi kahretsin inşaallah, hem bu memleketin ekmeğini ye hem hainlik yap. soyunuz kurusun inşşaallah
    Cevapla
  • TR- SAKARYA 5 yıl önce Şikayet Et
    .. halbuki Türk Vatandaşlığından çıkartılmaları zaruret degil mecburiyettir .. ! Türk Vatandaşlığı degerli kiymetli olmali, Kimliğimize Vatandaşlarımıza Askerime Polisime Toprağıma Vatanıma zarar veren ihanet eden hainler ve Teroristler, derhal Türk Vatandaşlığından çıkartılmali..
    Cevapla
  • g.doğulu vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    şimdiden 2019 yerel seçimleri düşünüyorum. güneydoğumuzda çok güzel hizmetler oluyor. özellikle D.Bakır da büyükşehir ve diğer ilçe belediyelerinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. temennimiz geçmişten halkımız yaşananları gözönüne alıp memletimize hizmet edenleri getirir inşallah.
    Cevapla
  • .... 5 yıl önce Şikayet Et
    Bütün hdp belediye belediye başkanları çok sıkı takip edilmeli hatta kaymakamlarda varsa bir yamuklukları suç üstü enselenmelidirler
    Cevapla
  • Ali Kılıç 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara tek çözüm ( İDAM ).
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı