CHP'de sadece garanti yerlere rekor başvuru

CHP'de garanti kazanılacak yerlere yapılan rekor sayıda başvuru genel merkezin bile dikkatini çekti ve bu konuda uyarıda bulundu.

CHP'de sadece garanti yerlere rekor başvuru
CHP'de sadece garanti yerlere rekor başvuru
GİRİŞ 20.11.2018 11:52 GÜNCELLEME 20.11.2018 15:23
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından 'İktidar yolunda birlik, beraberlik ve dayanışma' yemeğine katılan 1815 aday adayı ilk kez bir araya geldi. CHP'de aday adaylıklarında bakıldığında garanti yerlere aşırı bir yoğunluk varken, kazanılma ihtimali düşük yerlere başvuru bile yapılmadı. CHP'deki bu durum Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'yı bile isyan ettirdi. 

 

 

Yemeğe, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, parti meclisi üyeleri, milletvekilleri, belediye başkanları ve çeşitli kademedeki yöneticiler katıldı.

"GENEL MERKEZ KORİDORLARINDA GEZMEYİN"

 

 

Yerel seçimler öncesi aday adaylarına seslenen örgüt yönetimlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı da, "Aday belirlenmesi hiç kimsenin iki dudağının arasında değil. Dolayısıyla Ankara´da olmanın, Ankara´da çalışma yapmanın, Genel Merkez koridorlarında olmanın size getireceği bir avantaj yok. Sizin avantajınız, İzmir´de sevilmenizden, saygı duyulmanızdan geçiyor" diyerek yaşanan duruma sitem etti.

YORUMLAR 8
  • ahmi 5 yıl önce Şikayet Et
    CHP de adam yok kii millet ben varım demiş. Kızacak bir şey yok. CHP yöneticilerine güven olsa bu kadar olmazdı. Ayrıca CHPlileri biz biliriz. Av dan pay kapmak için üşüşen sırtlan sürücü gibidirler. Halka hizmet edeceklerinden değil yani. Zaten halka hizmetin anlamı bir başkadır onlarda...
    Cevapla
  • birisi 5 yıl önce Şikayet Et
    bari söyleyin de izmir adayı izmirli olsun... HDP li olmasın
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Ekmek var yermisiniz. Rant var yermisiniz.
    Cevapla
  • Milletin iradesi 5 yıl önce Şikayet Et
    Yapmak , eser üretmek yıkmaktan zordur. Chpkk zihniyeti belli kolay olanı seçmiş , yıkım ekibine katılmak daha kolay demekki..
    Cevapla
  • ??? 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunların şu hareketleri bile niyetlerinin ne olduğunu ortaya koyuyor zerre kadar ciddiyet yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı