İsrail askerleri AA muhabirini vurdu!

İsrail askerleri Gazze Şeridi'nde görev yapan Anadolu Ajansı (AA) foto muhabiri Ali Cadallah'ı kauçuk kaplı mermiyle başından vurdu.

GİRİŞ 30.08.2019 19:08 GÜNCELLEME 31.08.2019 10:55
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İsrail askerleri AA foto muhabirini başından yaraladı. Gazze'nin doğusundaki barışçıl Büyük Dönüş Yürüyüşü gösterilerini  takip eden foto muhabiri Cadallah, İsrail askerleri tarafından kauçuk kaplı mermiyle alnından yaralandı.

DURUMU İYİ

Cadallah'a olay yeri yakınındaki ilk yardım noktasında müdahale yapılırken, durumunun iyi olduğu belirtildi.

 

 AA foto muhabirlerinin çoğu Gazze sınırında 30 Mart 2018'den bu yana  devam eden Büyük Dönüş Yürüyüşü gösterileri sırasında İsrail'in saldırılarında  yaralandı. Bunlardan biri de Ali Cadallah.

İlk olarak 25 Mayıs 2018'de göğsüne göz yaşartıcı gaz kapsülü isabet eden Cadallah, bir ay sonra bu kez mermi parçasıyla elinden yaralandı. Cadallah  ayrıca 22 Mart 2019'daki gösteriler sırasında da yaralandı.

 

 

YORUMLAR 10
  • Bremenli 4 yıl önce Şikayet Et
    yazilanlari okuyorumda gülüyorum kusura bakmayin hepinizden özürdilerim ama ilk önce lokantalarimizdaki yahudi iceceklerini tüketmeyelim hepsi yahudi cola pepsi sprite ................ soruyorum Türk icecegi yokmu diye anlasma öyle diyorlar hem parayi yahudiye kazandir hemde kahrolsun israil de kusura bakmayin ama ben bunu anlayamiyorum
    Cevapla
  • Analız 4 yıl önce Şikayet Et
    Herhalde yanlıslıkla vurmadılar guclerı sılahsız ve zavallı ınsanlara yeter zaten .
    Cevapla
  • Orhangazilli 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu şeytani yahudi yaratlklarlnl yakmak gerek.Tlpkl bir zamanlar İspanya kraLl 4 Huan Karlosun yaptlğl gibi.Bizim saf Atalarlmlz,gidib İspanyadan gemilerlen aLlp Canlm Türkiyeme detirdiler,şu şeytanlarl,ve şimdi ayni şeytanlar 1948 ylLlndan beri sadece Müslüman kanl akltlyorlar,tüm dünyada Müslüman kanln akmasl yahudi şeytanln işidir.
    Cevapla
  • Çiçek 4 yıl önce Şikayet Et
    İse yaramaz avrupa insan hakları der laf hep laf da kalır İsrail Filistin halkını öldürürken ses çıkartmaz iste bizimle Avrupa farkı biz doğruları söyleriz onlar susar biz haklının yanında dururuz onlar onlar para için insanı satarlar doğruyu anlamazlar iste bir gazeteci başından vuruldu hiiiiç sesleri çıkıyor mu ama terörist ler sözkonusudur olunca onları korur inşallah dize öyle birşey Yaparlı ALLAH ettiğiniz kötülüklerin cezasını bu dünyada önce çekersiniz ölmezsiniz sürünürsünüzönce ibreylik olsun diye bu dünyada cekersinizacı
    Cevapla
  • Faruk 4 yıl önce Şikayet Et
    Onların gazetecisini de ayni şekilde halletmek lazım
    Cevapla
  • kırkdort4444 4 yıl önce Şikayet Et
    aynen, kısasa kısas.nokta
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!