Şehit cenazesinde tepki çeken anlar

Hakkari'de teröristlerin roketli saldırısında şehit düşen piyade sözleşmeli er Mustafa Korkmaz’ın cenaze töreninde CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın gülerken çekilen fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.

GİRİŞ 29.10.2019 14:22 GÜNCELLEME 29.10.2019 14:35
Bu Habere 225 Yorum Yapılmış

Hakkari'de teröristlerin roketli saldırısında yaralanarak tedavi gördüğü Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (GATA) kurtarılamayarak şehit düşen piyade sözleşmeli er Mustafa Korkmaz Mersin Muğdat Camiinde tören düzenlendi.



Şehidin cenaze töreninde Mersinliler akın edereken, törende gözyaşları sel olup akarken sinir kirizleri geçiren aileyi yine protokol üyeleri sakinleştirmeye çalıştı.



Şehit Mustafa Korkmaz’ın gözyaşları arasında uğurlandığı sırada, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in kulağına gülerken bir şeyler fısıldaması sırasında çekilen fotoğraf sosyla medyada gündem oldu.

Paylaşılan fotoğrafın altına tepkilerini gösteren vatandaşlar, “CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır şehit cenazesinde gülmeyi nasıl başardın?”, “Şehit cenazelerine katılmayı sadece görüntü olsun diye ve siyasi amaçlı yaptıkları için.”, “Ateş düştüğü yeri yakıyor gerisi hikaye adlı fotoğraf” şeklinde tepkiler gösterdiler.

Mersin Haber

 

 

YORUMLAR 225
  • yiğit 4 yıl önce Şikayet Et
    Siz Şehit cenazesine katılmazlarsa herkes için en iyisi olacak.
    Cevapla
  • seyda 4 yıl önce Şikayet Et
    onunda cenazesinde gülecekler...ama kişi nasıl gider bu dunyadan bilinmez...zavallı insan...
    Cevapla
  • Ali29 4 yıl önce Şikayet Et
    Oy için şehit cenazelerine giderler, oy için seçim programlarında örtülü kadınları anneleri getirirler şov yaparlar, oy için caminin önünde poz verirler. Oy için terör destekçisi parti ile işbirliği yaparlar. CHP ve zihniyeti, şehadete, dine, İslama, kutsal değerlere vatana, millete ve bayrağa ezana düşmandır zihinlerinin altında bu vardır. Ama maalesef bizim saf milletimiz benim Müslüman kardeşim ufak tefek menfaati için hala bunlara prim veriyor oy veriyor. İşte üzücü olan da budur.
    Cevapla
  • Mahmut 4 yıl önce Şikayet Et
    CHP li leri şehit cenazelerine almayalım onlar nasıl olsa daha fazla oy almak için şehit edenlerle kol kola gezmektedirler.
    Cevapla
  • nilüfer özcan. 4 yıl önce Şikayet Et
    ya siz nasıl konuşuyosunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi