Kaset aklı yine devrede

CHP’li bir ismin Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Külliye’de görüştüğü iddiası için “Doğrudur” diyen Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun partideki muhalifleri hedef alan yeni bir dizayn operasyonuna imza attığı belirtiliyor.

Kaset aklı yine devrede
Kaset aklı yine devrede
GİRİŞ 23.11.2019 07:59 GÜNCELLEME 23.11.2019 08:02
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

CHP’de organize yalanın sarsıntıları devam ediyor. ‘CHP’li bir ismin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP’nin genel başkanlığı için Külliye’de bir görüşme gerçekleştirdiği’ muamması büyüyor. Cumhurbaşkanlığı’nın reddettiği iddiayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun doğrulaması CHP içinde yeni muhalif operasyonu tedirginliği yarattı.

Rahmi Turan Beştepe'ye gittiğini iddia ettiği kişiyi açıkladı


YÖNETİM OPERASYONU

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmeyi reddederken parti içi muhalefette, ‘yönetim operasyonu’ algısı ağırlık kazandı. Kılıçdaroğlu’nun “Özel bir isim tahmininde bulunmak istemiyorum ama doğrudur. İsim vermek istemem” açıklaması da muhaliflerin bu iddiasını pekiştirdi. Muhalif kanat, yaklaşan genel kurul öncesinde belirsizliklerle dolu böylesi bir iddianın ortaya atılmasının Kılıçdaroğlu ve yönetiminin partideki muhalifleri hedef alan yeni bir dizayn operasyonu olduğunu düşünüyor. Parti kulislerinde muhaliflere karşı kasıtlı bir operasyon yapıldığı, Deniz Baykal’ı koltuğundan eden, Kılıçdaroğlu’nu da CHP genel başkanlığına taşıyan kaset skandalını üreten aynı aklın yaklaşan genel kurul öncesi devreye sokulduğu konuşuluyor.

Muharrem İnce'den sert cevap: Belge varsa kendimi Taksim'de yakarım


KILIÇDAROĞLU TEDBİRİ

37’nci Olağan Kurultay sürecine giren CHP’de başkanlık seçimli olağan kurultay 2020 yılının ocak ya da şubat ayında yapılacak. Kılıçdaroğlu yönetimine yönelik tepkilerin uzunca bir süredir bastırıldığı düşünüldüğünde kurultayın hayli zorlu geçeceği düşünülüyor. Bu doğrultuda da olağanüstü kurultay çağrılarını şuana kadar savuşturan Kılıçdaroğlu ve yönetimi tarafından kurultay öncesi muhaliflere yönelik karşı tedbir alındığı belirtiliyor.

Yenişafak

YORUMLAR 33
  • Guidoglu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama oy atanlar nasil bir zihniyete sahib? Adamin tek bildigi sabah yalan aksam yalan.
    Cevapla
  • Türkoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    ince devir şu düzenbazı
    Cevapla
  • Narkozcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Derhal ülkemizin ana muhalefet partisine kayyum atanmalı. Bu kadar saçmalık milli itibarımızı zedeliyor.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Asıl diktatör kılıçdaroğlu’dur. Yalan ve fitne dolu bir kalbi olan bu şahıs hırsız, uğursuz ve bölücüdür, haindir. Milli ve terli değildir, dış güçlerin taşeronudur. Ben müslüman olduğuna dahi inanmıyorum.
    Cevapla
  • Adle 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyeyi yöneteçek adam. geç
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak