MHP'nin kesinleşen başkan adayları

MHP, bazı seçim çevrelerinde daha belediye başkan adaylarını belirledi. 3 il ve 135 ilçe ve beldede belediye başkan adaylarını belirledi. MHP'nin kesinleşen başkan adayları şöyle:

MHP'nin kesinleşen başkan adayları
MHP'nin kesinleşen başkan adayları
GİRİŞ 21.12.2008 16:14 GÜNCELLEME 21.12.2008 16:14
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

MHP'den yapılan yazılı açıklamada, MHP'den aday olmak üzere başvuruda bulunan aday adaylarıyla ilgili genel merkezde oluşturulan ''Ön Değerlendirme Kurulu''nca yapılan inceleme ve değerlendirmelerin Başkanlık Divanı'nda görüşüldüğü, bunlardan bazılarının belediye başkan adayı olmalarının uygun görüldüğü ifade edildi.    

Buna göre parti, Adana, Adıyaman, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Burdur, Çorum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Isparta, İstanbul, Kastamonu, Kocaeli, Konya, Malatya, Kütahya, Manisa, Kahramanmaraş, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sinop, Sivas, Uşak, Aksaray, Kırıkkale, Iğdır, Osmaniye ve Düzce'ye bağlı 135 ilçe ve beldede  belediye başkan adaylarını belirledi.

Adıyaman'da Mehmet Gürlevik,
Kırıkkale'de İhsan Kayalak,
Iğdır'da Ali Ekber Yeşil,
Ankara Çankaya'da Sami İşel,
Elmadağ'da Zeki Yağdıran,
Keçiören'de Şükrü Şahin,
Mamak'ta Mehmet Çevik,
Yenimahalle'de Yaşar Yıldırım

MHP'nin kesinleşen bazı belediye başkan adayları oldu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 22
  • selehattin arabacı 15 yıl önce Şikayet Et
    BAŞARILAR..... sevgili mehmet abicigim belediye başkan adaylıgınızı biraz gec ögrendim ama kusura bakma inanın sizler kadar bende sevindim.bu görevi başaracagından eminim .sizlere bu görevinizden başarılar diler gönlümüz kazanmanız içindir ..sizlere selam ve saygılar sunar ..cenabı allah yardımcınız olsun saygılarımla SELAHATTİN ARABACI TOKAT TURHAL
    Cevapla
  • Ahmet GUZEL 15 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Çevik Bey'e Başarılar.... Mehmet Çevik Beyefendinin başarılı olacağını düşünüyorum, siyasi geçmişine bakılırsa değil ilçe belediye başkanlığı Büyükşehir belediye başkanlığıda düşünülmeliydi... Mamak bu durumda en şanslı ilçelerimizden...Mamaklılarında durumun farkında olduğunu bilerek, Allah(c.c)'tan Sayın Mehmet Çevik'e muaffakiyet diliyoruz...
    Cevapla
  • bozkurt turk 15 yıl önce Şikayet Et
    MHP SİZ BİR TÜRKİYE DÜŞÜNEMİYORUM. helede şu an terörün ve karanlık dış güçlerin türkiye üzerinde oynadığı kahpece oyunlar karşısında. ALLAH(cc)hepsinin yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • ilteber erkin 15 yıl önce Şikayet Et
    OSMAN adlı yorumcuya teşekkürler. OSMAN adlı kardeşimizin yaptığı etkin mücadele sonuç verdi. Artık MHP haberlerine hakaret yorumları yazan kişiler ortalarda görünmüyor. Teşekkürler OSMAN kardeş.
    Cevapla
  • YILMAZ ER 15 yıl önce Şikayet Et
    mamak adayı mehmet beye başarılar. yozgatta sizi seven kişiler lede bir konuşun oylarını mhp ye versinler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz