Erdoğan yine Türk bayrağını yerden aldı

ABD'nin Pittsburgh kentindeki G-20 Zirvesi'ne katılan liderler aile fotoğrafı çektirdi. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yerdeki Türk bayrağını kaldırarak ceketinin cebine koydu.

Erdoğan yine Türk bayrağını yerden aldı
Erdoğan yine Türk bayrağını yerden aldı
GİRİŞ 26.09.2009 03:02 GÜNCELLEME 26.09.2009 03:02
Bu Habere 141 Yorum Yapılmış

Pittsburgh David L. Lawrence Convention Center'de devam eden G-20 Zirvesi'nin ilk oturumunun ardından, geleneksel aile fotoğrafı çektirildi.

Aile fotoğrafı çekimi sırasında liderlerin duracakları yerleri gösteren ülke bayraklarının zeminde yer aldı görüldü.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, diğer liderlerin yerlerini aldığı sırada, Türk Bayrağı'nı konulduğu yerden alarak ceketinin iç cebine koydu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 141
  • emre keskin 14 yıl önce Şikayet Et
    kapak olsun. lütfen arkadaşlar bir toplumu temsil eden değere aygı gösteriyor adam. bunu tekfir edecek,şirkle müşriklikle itham edecek noktaya getirmek zorlama bir yorumdur. diğer taraftan ülküçü lere kapak olsun
    Cevapla
  • damaroperasyonu 14 yıl önce Şikayet Et
    Güzel yorumlarınızı ilgili başlıklardan esirgemeyiniz arkadaşlar. Bir İslam Davetçisi çağının sorunlarını tespit edip, bu sorunlara çözüm aramalı ve bu sorunların giderilmesi için mücadele etmelidir. Türkiyemizdeki ve dünyamızdaki en büyük sorunlardan birisi de Milliyetçilik sorunudur.Türkiyemizdeki insaları bölen asli unsurdur.Lütfen İslamı bilen arkadaşlarımızın susmamasını ve ilgili başlıklara güzel bir üslup ile yorum yazmalarını istiyorum.
    Cevapla
  • ahmet önal 14 yıl önce Şikayet Et
    Bu Harekette Kutsallık Atfedildiğini Göremedim. Ha birisi bayrağa yanlışlıkla basınca o da onu pataklasaydı o zaman iş değişirdi.
    Cevapla
  • ahmet önal 14 yıl önce Şikayet Et
    Hz. Harun(a.s) un kavminin. buzağıya tapma hadisesinde Kur'an'da tapma için abidin değil de akifin kullanılmış.Bu da onların buzağıya Allah'a(cc) tapar gibi tapmadıklarını; fakat tapınmayı andırır bir saygı gösterdiklerini ifade eder.Vahiy bunu da tapınma olarak değerlendirmiş ve yasaklamıştır. Şimdi kendimize bakalım.Eğer bayrağa bu şekilde bir saygı duyuyorsak bunu bırakmamız gerek.Yok babamıza duyduğumuz gibi bir saygıysa Eyvallah.
    Cevapla
  • tahir akkuş 14 yıl önce Şikayet Et
    bizim putumuz sizin putunuz. bizim kadar kendine kutsal üreten başka bir millet yoktur. eğer türk bayrağı kutsalsa yünan bayrağıda kytsaldır. mesela hindular sadece kendi ineklerini tüm inekleri kutsal kabul ederler::::))) ben bayrakta ve toprakta bir kutsallık göremiyorum. :)))birisi beni inandırsa iyi olur...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu