MHP'li Oktay Vural'ın çıldırdığı an VİDEO

Habertürk televizyonunun canlı yayınında ortalık yine karıştı. HaberTürk sunucusu Özge Özsağman'ın bir hareketi MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ı adeta çıldırttı. İşte o anlar:

GİRİŞ 01.10.2009 01:15 GÜNCELLEME 01.10.2009 01:15
Bu Habere 114 Yorum Yapılmış

HaberTürk'te dün yaşanan (Sunucu MHP'li Oktay Vural'ı bozdu) sert tartışmadan sonra benzeri bir tartışma yine yaşandı.

Hatırlayacağınız üzere AK Parti'li Suat Kılıç'la MHP'li Oktay Vural dün HaberTürk'te telefonla canlı yayına katılmış ve birbirlerini dinlemeden sadece bağrışmışlar ve arada kalan sunucu Özge Özsağman'ın durumu düzeltme gayretlerine rağmen tartışma daha da büyümüştü.

Bugün Özge Özsağman MHP'li Vural'a destek vermek için kendisini yayına aldı. Ancak Sağman kaş yapayım derken gene göz çıkardı.

Dün yaşanan tartışmada Suat Kılıç'ın Vural'a olan sorularını bant olarak yayınlayacağını belirten Özsağman'a Oktay Vural öyle sert tepki verdi ki; Özge Özsağman ne yapacağını şaşırdı. Vural bu durum karşısında adeta çıldırdı.

www.moralhaber.net 

YORUMLAR 114
  • damaroperasyonu 14 yıl önce Şikayet Et
    Asabiyyet: Kînin dîni geçmesidir.. MHP nin ülkücülerin, Chp nin, Dtp nin durumu ortada. Türk Milliyetçileri ve Kürt Milliyetçileri kendi asabiyyet davalarını güdüyorlar, sonunda da bölünme başlıyor.Herkesi bölücülükle suçlayan bu kesimler ülkemizdeki ASLİ AZGIN AZINLIK BİR NUMARALI BÖLÜCÜ UNSURDUR. Ekrandaki şahsın hareketlerinden de içindeki asabiyyet inancının ne kadar büyük olduğunu rahatlıkla görebiliriz. Araf 176. Âyet bu durumu çok iyi özetliyor.
    Cevapla
  • parpaliaa 14 yıl önce Şikayet Et
    Sn. Serhat devrim. Sorunuza cevap veriyorum evet seviyesiz ve haddini bilmez bir kişi var oda sizsizniz.İnsanın kendini bilmemesi ne acı değilmi ama başkaları hatırlatınca daha da acı oluveriyor.
    Cevapla
  • hakanyum 14 yıl önce Şikayet Et
    cevap versene. Oktay vur-al cevap vereceğine ortalığı karıştırıyor. Düzgün bir siyasetçi o kibar hanımefendiye bağırmak yerine erkek gibi akıllı ve mantıklı cevap vermelidir.
    Cevapla
  • serhat devrim 14 yıl önce Şikayet Et
    oktay vural ve kamer genç.. bakıyorumda son bir kaç aydır haber 7'nin yayın çizgisinde çok belirgin bir değişme olmuş.sanki mhp ve seviyesiz ülkücülerin yayın organı gibi davranıyor.onların seviyesiz ve suç oluşturabilecek aşırı şiddete yöneltecek yorularını vermekte hiçbir sakınca görmüyor.soruyorum size bu oktay vural\'dan daha seviyesiz ve haddini bilmez insan var mı???sayın bülent arınç dedi ki.oktay vural\'ı tanıdıkça kamer genç\'i bile sevimli görmeye başladım anlşayın artık.devam et haber 7.gidişat iyi değil haberiniz olsun.
    Cevapla
  • mehmet 14 yıl önce Şikayet Et
    bariş olursa mhp de bitecek. farkindasiniz mhp nin bu gunlerde kopardiği yaygaraya..artik kardeş kardeşi öldurmeyecek .rahatsizlar! öldürmelilerki mhp nemalansin..kürt türk catişmasi son bulacak ..rahatsizlar ! son bulmamali cunkü nemalndiklari kaynak bu ölen yanan ocaklar onlar için birer prim ve oy nedeni.bugun mhp ve mhp kafasindaki diğer partiler pkk dan nemalaniyorlar cünkü pkk nin varliği mhp ve mhp gibilerinin varolmasi için şart..pkk olmasin inanin bu adamlar yeni bir pkk daha ortaya cikarirlar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor