Türkiye Değişim Hareketi'nden AK Parti'ye katılım

Türkiye Değişim Hareketi eski Konak İlçe Başkanı Neşe Köken, yönetim kurulu toplantısına gelerek AK Parti'ye katıldığını söyledi.

Türkiye Değişim Hareketi'nden AK Parti'ye katılım
Türkiye Değişim Hareketi'nden AK Parti'ye katılım
GİRİŞ 18.08.2010 13:08 GÜNCELLEME 18.08.2010 13:08

AK Parti'nin hak ve özgürlük mücadelesi verdiğini ve bundan sonra kendisinin de AK Parti saflarında halkın sıkıntıları için teşkilat mensuplarıyla omuz omuza çalışacağını söyleyen Köken, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti ailesinin Türkiye'nin geleceği için verdiği mücadeleyi görmemek körlük, destek vermemek ise sorumsuzluktur. Benimle birlikte AK Parti'ye geçiş yapacak çok arkadaşımız mevcut. AK Parti Konak Kadın Kolları'nın yapılanma sürecinde ben de katkı koymak için geldim. Kısa süre diğer arkadaşlarım da toplu olarak AK Parti'ye katılacak. Bundan böyle AK Parti ailesinin bir ferdi olarak 'halka hizmet Hakka hizmet' felsefesiyle çalışmalara katılacağım." dedi.

AK Parti'nin Anayasa değişikliği sürecinde izlediği yönteme vurgu yapan İlçe Başkanı Latif Özkan, şunları söyledi: "Anayasalar, ülkelere ve milletlere istikamet çizen hukuki metinlerdir. Anayasalar, birer yazılı metin olmakla kalmayıp, ülkenin bugünüyle ve geleceğiyle, emeğiyle, ekmeğiyle, hukuk sistemiyle, istikrarı uluslararası görünümü, itibarı ve en önemlisi de demokratik standartlarıyla doğrudan ilgilidir. Hükümetimi, halkımızdan aldığı yetkiye dayanarak, halkımızın ihtiyaç, beklenti ve taleplerini gözeterek büyüyen ve gelişen Türkiye'nin demokratik Anayasa ihtiyacını her şeyin üzerinde tutarak değişim sürecini başlattı. AK Parti grubumuz, Anayasa değişikliği sürecinde kader birliği yaparak siyasi tarihimizde birbirine bu kadar kenetlenen, kardeşliği bu denli yücelten, birlik ve beraberliğini bu ölçüde pekiştiren ilk siyasi parti grubu oldu ve adını tarihe yazdırdı." diye konuştu.

AK Parti İzmir eski Milletvekili ve Başbakan Başdanışmanı Zekeriya Akçam da toplantıya katıldı. Konak İlçe Başkanlığı'nda teşkilat mensuplarıyla 12 Eylül'de yapılacak halk oylamasıyla ilgili görüş alışverişinde bulunan Akçam, "CHP, yeni Anaysa konusunu kazı kazan zannediyor. 'baktık göremedik' diyor. Yeni Anayasa Paketi tamamen bireyin hak ve özgürlüklerini güçlendirmek için hazırlandı." dedi.

(CİHAN)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez