Vatandaşlardan Başbakan Erdoğan'a tam destek

Suriye'nin Türk savaş uçağını düşürmesinin ardından Erdoğan’ın ilk grup konuşması, bütün dünyada olduğu gibi yurtiçinde de merakla dinlendi.

Vatandaşlardan Başbakan Erdoğan'a tam destek
Vatandaşlardan Başbakan Erdoğan'a tam destek
GİRİŞ 26.06.2012 14:12 GÜNCELLEME 26.06.2012 14:12
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Denizli’de de konuşmayı takip eden vatandaşlardan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a tam destek geldi.

Atilla Özdemir adlı vatandaş, sağduyuyu elden bırakmamak gerektiğini belirterek, “İçerideki ve dışarıdaki provokatörlerce Türkiye hedef olarak seçilmiş durumdadır. Benim acizane görüşüm, Suriye’ye karşı elimizdeki silah sudur. Barajdaki suları kesersek o da bir cevaptır. Başbakanımız güzel konuştu, kendisini takdir ediyoruz. Suriye bize kalleşçe davranıyorsa zannediyorum hükümetimiz, devletimiz, askerimiz her zaman bunun cevabını verecektir. Bekleyelim bence.” dedi.

Mutlu Kelişti ise Erdoğan’ın doğru kararları yerinde verdiğini ifade ederek, “Türkiye, büyük bir devlettir. Gerek Cumhurbaşkanımız gerek Başbakanımız gereğini yapacaktır.” diye konuştu.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 7
  • fadimeana altunpara 11 yıl önce Şikayet Et
    nacizane bir öneri. benim bir vatandaş olarak başbakanımızdan bir talebim var. türkiye'yi her alanda gerek ekonomik gerek sanayi gerek savunma sanayii anlamda dünya nın 1. konumuna getirin. biri bize bu şekilde cüret ettiğinde düşünmeden cevabını veririz. isterse arkasında israil ,amerika olsun vız gelir tırıs gider. suriye gibi bir çapulcunun bize bu şekilde cüret etmesini içime sindiremiyorum.akıllı olalım oyunlara gelmeyelim sadece hedefimiz osmanlı zamanındaki gibi dünyaya hükmetmek olsun.
    Cevapla
  • kenan kenanoğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    en isabetli karar. bundan sonraki yapacaklarını suriye düşünsün.türkiye son yıllarda çok şey kazandı.ama bir şey lazım bize terör için idam cezası mutlaka geri gelmeli
    Cevapla
  • ergün şahin 11 yıl önce Şikayet Et
    verin gazı. sopayı yesin geri gelsin
    Cevapla
  • athen slayer 11 yıl önce Şikayet Et
    kim bu adam!. bu adam kimdir ? suriyeye su vermeyelim demiş . nasıl müslüman bunlar , orada çocuklar , kadınlar yaşıyor. rusya ve iran da kışın bize gaz vermez ve soğuktan bir sürü insan ölse bu insanlığa sığar mı? adam akıllı gidip savaşmak daha mertçe bir harekettir . yok aç , susuz bırakalım falan gibi şeyler eskiden kuşatılan kalelere yapılırdı çünkü o kale ele geçirilmek istenirdi .
    Cevapla
  • kadir sert 11 yıl önce Şikayet Et
    tabi onlar size göre vatandaş değil . çoban mı yazsın isterdin. istersen sana tek tek isimlerini yazılı göndersinler imeil adresine sayın haber 7 den rica ediyorum bütün listeyi oğuzhan arkadaşa gönderin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki