CHP'li Başkandan başörtülülere: Nankör Köpekler

AK Partili bir üyenin Milletvekili Şafak Pavey'e attığı twitin ardından bu kez de CHP Tekirdağ Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Önay Taşdelen'in de twitir hesabında başörtülülere 'Nankörköpek' demesi tartışma konusu oldu.

CHP'li Başkandan başörtülülere: Nankör Köpekler
CHP'li Başkandan başörtülülere: Nankör Köpekler
GİRİŞ 23.12.2012 18:03 GÜNCELLEME 24.12.2012 08:11
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

AK Partili bir üyenin Milletvekili Şafak Pavey'e attığı twitin ardından bu kez de CHP Tekirdağ Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Önay Taşdelen'in de twitir hesabında başörtülülere 'Nankörköpek' demesi tartışma konusu oldu. Taşdelen'in aynı zamanda belediyede memur olduğu kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre önceki gün Sosyal Paylaşım sitesi Twitter'den AK Parti Malatya Gençlik Kolları üyesi Melik Birgin tarafından CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey'e "Allah bir bacağını almış, hala küfürden uyanmazsın" şeklinde bir twit atmıştı. Bu olayın ardından Birgün üyelikten ihraç edilmişti.

Tekirdağ Belediyesi'nde memur olarak çalışan ve CHP Tekirdağ Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Önay Taşdelen'den twit hesabından başörtülülere 'Nankörköpek' demesi, Tekirdağ'da tartışma konusu oldu. Taşdelen attığı Twitte, Memur Sen tarafından yapılan eylemi kast ederek "Yarın saat 12'de Tuğlalı Park'ta karakter fukaralarının eylemi varmış. Kamuda başörtüsünün özgürlüğünü istiyorlarmış. Nankör köpekler" dedi.

Yapılan yoruma tepki gösteren Memur Sen İl Temsilcisi Ferruh Topuz, "Bu kişi derhal istifa etmeli. Yakışıksız bir twit olmuş. Kendisini ve partisi başörtülü kardeşlerimizden özür dilemeye çağırıyoruz. Derhal istifasını vermeli." dedi.

Yapılan yorumları yakışıksız olarak değerlendiren AK Parti İl Başkan Özkan Taşkıner, "Kimsenin haddine değil böyle bir yorum yapmak. Başörtülerden bu kişi özür dilemeli. Partisinin duyarlı davranarak bu kişiyi ihraç etmesi gerekir. Ben CHP yönetiminin bunu yapacağına inanıyorum." dedi.

CHP Tekirdağ Gençlik Başkanı Önay Taşdelen'in gazetecilerin sorularını yanıtsız

YORUMLAR 40
  • tanyeri 11 yıl önce Şikayet Et
    hakaret etmeyeceğim, farkım olsun.... %99 u müslüman olan bir toplumda bu lafı söylemeye utanmıyor musunuz? miilet bıktı sizden, chp nin islam düşmanlığını herkes biliyor artık. hakaret etmeyeceğim. lakim chp ye oy veren herkesi oy vermemesi için gece gündüz çalışcağım.
    Cevapla
  • hursit dilaver 11 yıl önce Şikayet Et
    halit bin velide destek. yorumuna ekliyeceğim şu ki, şu cenazelerde ,musallaların müslüman musallası olacağı tamam da namazını kılmak için de bazı şartların olması lazım.o şartları haiz olanın namazını kılmak güzel tabi. ama haiz olmayanın,haiz olmakla hiç ilgisi olmayanların,haiz olmaya nefret ve kinle bakanların namazını kılmamak icap eder. çevremizde sürü sepet, ALLAHın günü ben haiz değilim diye ispata uğraşan,etrafa bulaşan tayfa var.ancak elbet, bizim hödük tayfa da sevap olsun diyerek haiz olmayanların, en olmayanlarının namazını kılmak için taklalar atıyor.ne edeceksiniz..hayat bu. tabi bu hödük tayfaya da aşağıda bunun hesabı sorulur..sıradan olmakla, seçici müslim olmak arası farkı bu milletin beynine işlemek içinde birilerinin bir şeyler yapması lazım.bizim hödükler maalesef musibetten de hayır çıkarmaya çok merklı. ALLAH islah etsin ne diyelim. selamlar.ALLAHa emanet olun.
    Cevapla
  • çoban çeşmesi 11 yıl önce Şikayet Et
    kim nankör. bu dünyayı sen mi kurdun? ALLAH, yarattığı dünyada kadınların başlarını örtmesini istiyor. sen ne verdin ki istiyorsun? bu ülke sütçü imam'ın başörtüsüne uzanan elin sahibi fransız askerine karşı verdiği mücadeleyle kurtuldu. laiklik, devletçilik, halkçılık, milliyetçilik... ile kurtuluş savaşı kazanılmadı... ALLAH ALLAH sesleriyle düşman gönderildi.
    Cevapla
  • m.a.yami 11 yıl önce Şikayet Et
    uslubu beyan aynıyle ınsan,. demis oncekiler,
    Cevapla
  • konyalı serkan 11 yıl önce Şikayet Et
    muhalefet. bunlar takmışlar kafaya ana muhalefet partisiyiz herşeye muhalefet oluruz neden türk ün sabırı bu kadar zorlanıyor pkk bi yandan chp bi yandan bu ülke namus bildiklerini asla ama asla vazgeçmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber