Dikkat! Numaranız aniden kapanabilir

Hattı kendi üzerinize kaydettirmek için tanınan ek süre 1 Ekim 2014 tarihinde sona eriyor. Gerekli işlem yapmayanların hattı kapanacak.

Dikkat! Numaranız aniden kapanabilir
Dikkat! Numaranız aniden kapanabilir
GİRİŞ 20.08.2014 15:41 GÜNCELLEME 20.08.2014 16:25

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 31. Meslek Komitesi, Başkan Murat Korkmaz başkanlığında toplandı. Komite üyesi Behlül Bayrak, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından vatandaşların haberi olmadan adlarına açılan cep telefonu hatlarının iptal edilmesini sağlamak için 'İnternet Üzerinden Hat Sorgulama’ sisteminin başlatıldığını söyledi.

NUMARANIZ ANİDEN KAPANABİLİR!

Başkalarının üzerinden hat kullananların hizmet aldıkları GSM operatörlerine başvurarak hatlarını kendi üzerine kaydettirmeleri için tanınan ek sürenin 1 Ekim 2014 tarihinde sona ereceğini hatırlatan Bayrak, "2 Ekim 2014 tarihinden itibaren sizinle özleşen numaranız aniden kapatılabilir.

KONTROL EDİN!

İş ve özel hattınızı etkileyecek ve bu uygulamadan mağdur olmamanız için Mobil Hat Sorgulama sitesinden muhakkak kontrol edin. Mağdur olmamak için haberiniz olmadan adınıza açılmış cep numaraları varsa kapattırın. Başkasının üzerine olan hat varsa kendi üzerinize kaydettirin." diye konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!