LG'den webOS tabanlı akıllı saat geliyor

Android Wear'lı akıllı saatlere sahip olan LG, üzerinde çalıştığı yeni akıllı saatinde webOS işletim sistemini kullanacak.

LG'den webOS tabanlı akıllı saat geliyor
LG'den webOS tabanlı akıllı saat geliyor
GİRİŞ 04.10.2014 08:59 GÜNCELLEME 04.10.2014 08:59

Güney Kore merkezli teknoloji devi LG, akıllı saat pazarındaki konumunu güçlendirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şu andaLG'nin bildiğiniz gibi Google'ın giyilebilir cihazlar için geliştirmiş olduğu Android Wear işletim sistemi ile çalışan iki taneakıllı saatini bulunuyor. Son olarak gelen bilgilere göre LG, yeni akıllı saatinde webOS işletim sistenden yararlanmayı planlıyor.

LG'nin geliştirici web sitesinde bugün sabah saatlerinde webOS'lu akıllı saate dair bazı somut bilgiler gün yüzüne çıktı. Her ne kadar şu anda siteden bilgiler kaldırılmış olmasına rağmen LG'nin webOS işletim sistemli akıllı saat üzerinde çalıştığı bir nebze de olsa doğrulanmış oldu. LG, bu yeni akıllı saati ile daha farklı alternatifler sunmayı planlıyor. Şu anda Samsung, Android Wear ve Tizen olmak üzere iki farklı seçenekte akıllı saat geliştiriliyor. LG'nin dewebOS ile akıllı saat alanında farklılık yaratacağı tahmin ediliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti'de reform adımları
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı