Startup Turkey başladı

Yazılım, mobil ve e-ticaret dünyasından girişimciler ve yatırımcıları biraraya getiren 7. Startup Turkey, Antalya'da başladı

Startup Turkey başladı
Startup Turkey başladı
GİRİŞ 27.02.2015 16:18 GÜNCELLEME 27.02.2015 16:18

Yazılım, mobil, oyun ve e-ticaret dünyasından girişimci ve yatırımcılar, Antalya'da düzenlenen 7. Startup Turkey'de buluştu.

Erken aşama yatırımcısı Etohum tarafından düzenlenen organizasyonla ilgili bilgi veren Etohum Kurucusu Burak Büyükdemir, 7 yıldır yaptıkları organizasyon ile internet girişimcilerini, yatırımcılarını ve sektör profesyonellerini bir araya getirdiklerini söyledi.

Startup Turkey'e bu yıl yurt dışından büyük ilgi olduğunu kaydeden Büyükdemir, ABD'den İngiltere'ye, Japonya'dan Rusya'ya onlarca yatırımcının Antalya'ya geldiğini ifade etti. Büyükdemir, "Yatırımcıların ilgisi Türkiye'de internet teknolojisinin geliştiğinin en önemli habercisi. Sabah 67 girişimci sunum yaptı, sunum yapmayan 100'ün üzerinde girişimci var. Organizasyon sayesinde önemli projeler büyük yatırımlar alıyor" diye konuştu.

Organizasyonda konuşan ABD merkezli Almaz Capital'den Victor Osyka, karşılarına çıkan girişime göre Türkiye'ye yapacakları yatırım miktarının değişeceğini ve Türkiye'ye ortalama 1-5 milyon dolarlık yatırım ayıracaklarını bildirdi.

MCI Management'dan Tomasz Danis de büyümek isteyen basit girişimlere orta ölçekli yatırım yapabileceklerini ve Türkiye için gelecek iki yılda 20-30 milyon dolarlık yatırım planlayabileceklerini söyledi.

7. Startup Turkey, 1 Mart'ta sona erecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır