Tank nasıl durdurulur?

FETÖ'cü askerlerin 15 Temmuz'da yaptığı başarısız darbe girişiminde, sokağa çıkan insanların yaptığı Google araması dikkat çekti.

Tank nasıl durdurulur?
Tank nasıl durdurulur?
GİRİŞ 20.07.2016 22:22 GÜNCELLEME 20.07.2016 22:22
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Demokrasi nöbeti için askerlere engel olmak üzere meydanlara çıkan insanlar Google'da "Tank nasıl durdurulur?" araması yaptı.

TSK'da konuşlanan FETÖ'cü askerlerin 15 Temmuz Cuma gecesi kalkıştığı başarısız darbe girişiminin ardından detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Bildiğimiz üzere olayların yaşandığı o gece, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan telefon üzerinden yaptığı görüntülü konuşmayla insanlara çağrıda bulundu, demokrasi nöbeti yapmak üzere insanları sokağa çıkmaya davet etti.

Bu çağrı üzerine milyonlar sokaklara akın etti; tank, tüfek demeden askerlerin önüne geçti ve darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasında belki de en büyük katkıyı sağladı. Sokaklara çıkan bu insanların Google'da “tank nasıl durdurulur?” diye arattıkları belli oldu.

Gördüğümüz üzere 15 Temmuz gecesi yapılmaya başlanan arama her geçen gün artış göstermiş. Son günlerde Google'da en çok aratılanlar listesine giren “tank nasıl durdurulur?” araması, bu insanların yaşadığı ülkede darbe yapmanın mümkün olmadığını gösteriyor.

Aynı şekilde Google'a "Tank" yazınca karşımıza gelen ilk öneri "Tank nasıl durdurulur" oluyor. Bu da son günlerde bu aramanın sıklıkla yapıldığını gösteriyor.

YORUMLAR 7
  • Millet 7 yıl önce Şikayet Et
    Sprey boya ile görüş aletlerini boyama, portörlere taş vs koyma, çok zor durumda kalırsanız .... bunu söylemem tank bir daha kullanılmaz hale gelir (Tank Çvş)
    Cevapla
  • Yusuf 7 yıl önce Şikayet Et
    Egzozuna gömlek sıkıştırılıp tank durdurdu bu millet!
    Cevapla
  • Memur 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar yapmayın bu kadar ayrıntıya girmeyin o tank devletin bizim tankımız ve biz bunu yine kullanacağız diğer terör örgütlerine karşı taviz vermeyelim
    Cevapla
  • soyle 7 yıl önce Şikayet Et
    Paletin icindeki yuvarlak tekerlerin arasina saglam bi odun parcasi sokunca
    Cevapla
  • vefa 7 yıl önce Şikayet Et
    Arka cer dislisi onune stepne atilsin olay biter
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü