Online kurban bağışı yapılan siteler

Yakınlaşan Kurban Bayramı'nda kurbanlık bağışlarınızı internet üzerinden de yapabiliyorsunuz. İşte bu hizmeti veren yardım kuruluşları ve detayları...

Online kurban bağışı yapılan siteler
Online kurban bağışı yapılan siteler
GİRİŞ 10.11.2010 11:50 GÜNCELLEME 10.11.2010 11:50
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Önümüzdeki hafta Kurban Bayramı başlıyor. Dört gün süren bu bayramda dini inançlara göre gücü yeten herkes kurban kesip etleri fakirlere dağıtmak zorunda.

Tüm İslam ülkelerinin büyük bir titizlikle yüzyıllardır devam ettiridiği bu ibadet teknolojiyle daha geniş kitlelere de ulaşabiliyor.

Kurban Bağışını İnternet  ile Yapmak Mümkün

Kurban kesimi bireysel yapıldığı gibi özel vakıflar ve yardım derneklerine vekalet ve bağış verilip bu ibadeti gerçekleştirmek mümkün.

Yoğun iş temponuz nedeniyle derneklere bağış verecek vaktiniz yoksa internet bu konuda size yardımcı oluyor.

Vekalet İle Kurban Kesen Siteleri Görmek İçin Tıklayınız

Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net,online bağış kabul eden vekalet alan kurum ve dernekleri biraraya getirdi. İşte bu kuruluşların kurbanlık fiyatları ve yardımları nerelere yaptıkları.

SDN - ShiftDelete.Net

YORUMLAR 15
  • Enes Alp Kutay 13 yıl önce Şikayet Et
    Vekalet Hakkında. Bazı arkadaşlar uyarıda bulununca gördüm. Mec vakfı (Esad Coşan hofaefendi cemaatinin vakfıymış) sitelerinde vekalet kısmı var. Önemli bir husus bunlar...
    Cevapla
  • muharrem yıldız 13 yıl önce Şikayet Et
    RİZELİ DİYORKİ. EVET FAKIR ÜLKELERDE HAYVANLAR UCUZ. Bende İHH veya CAN SUYUNA VERMEĞİ DÜŞÜNÜYORUM. PAKİSTANA GÖNDERİLMEK ÜZERE
    Cevapla
  • ramazan kesik 13 yıl önce Şikayet Et
    haber konusu. yavuz selim beyin dediğine katılmamak elde değil. haberin yeniden düzenlenmesini bekliyorum. bu kadarda belli edilmez ki? direk kurumun adını verseydini daha iyi olurdu.
    Cevapla
  • ramazan kesik 13 yıl önce Şikayet Et
    vekalet. yorum yazan arkadaşların yorumlarını okuyunca ihlas vakfının dışında vekalet verilecek bir alan yok diyorlar ama bence böyle güzel hizmet etmeye çalışan tüm siteleri araştırıp sonra genelleme yapılması daha doğru olur. merak edip kurban bağışı yapılan bir siteye (mec vakıfnın) baktım ve vekalet işlemleri için vekalet verdiğiniz kişinin ismini veriyor.
    Cevapla
  • ramazan kesik 13 yıl önce Şikayet Et
    300 tlye kurban kesilir. ülkemizdeki kurban fiyatları dünyayı kapsamıyor. hayvancılık için bizden başka uygun iklimlerde bulunan ülkelerde fiyatlar çok düşük. mesela bunlarda asya ve afrika ülkeleriyle avustralyada fiyatlar çok daha düşük. bu ülkelerde kesim yapan kuruluşların fiyatlarının düşük olması güvensizlik değilde hizmet olarak telakki edilmesi daha doğru olur sanırım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!