Cepte yeni dönem bugün başladı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, mobil telefonlarda tarife sayısının her geçen gün arttığını, bu nedenle vatandaşların en uygun tarifeyi seçmekte zorlandığını belirtti.

Cepte yeni dönem bugün başladı
Cepte yeni dönem bugün başladı
GİRİŞ 18.03.2013 15:55 GÜNCELLEME 19.03.2013 17:17
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

GSM operatörleri, cep telefonlarında tarife karışıklığına son vermek için internet sayfalarından tarifeler arası karşılaştırma olanağı sunan uygulamaya başladı.
    
Mobil iletişim sektöründeki gelişmeler ve numara taşıma hakkının sağlanması ile artan rekabet sonrası GSM operatörleri, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) talebi üzerine tüketici lehine yeni bir uygulamayı hayata geçirdi.

Turkcell, Vodafone ve Avea, mobil telefon kullanıcılarının en uygun tarifeyi seçebilmesine imkan tanımak için internet sitelerinden tarifeler arası karşılaştırma uygulamasına başladı.

Mobil telefon kullanıcıları, test sürecinde olan uygulama kapsamında GSM operatörlerinin internet sitelerinden tarife ve paketleri karşılaştırabiliyor. Her cep telefonu operatörünün internet sitesinde yalnızca kendisine ait tarifeler karşılaştırılabiliyor.

Tüketiciler, test sürecinde karşılaştırma sayfalarına yönelik görüş ve önerilerini BTK'ya iletilebilecek.

YORUMLAR 8
  • tankoy oytun 11 yıl önce Şikayet Et
    koskoca kurumlar karşısında vatandaş eziliyor.. bir telefonu ya da elektriği ya da doğal gazı kapatıp o beldeden göç edip gidiyorsunuz. size peşinen borcunuz şudur diyemiyorlar. bir ay sonra bir fatura daha gelebilir diyorlar. bir ay sonra 3 aya bedel okkalı bir fatura geliyor...elveda kazığı...nasıl olsa sizinle bir bağı kalmadı... bir yıl sonra sizi arıyorlar depozitinizi alın diye...gidiyorsunuz ki bir yıl bekletilmiş hatta 1,5 yıl beklemiş bir fatura daha... borcumuz var ise bir ay içinde bize bildirmemek de suç. biz ödemezsek sen o zaman yakama yapış. mahkeme ise dar gelirli için çok lüks bir hobi...aboneliği kestirdiniz mi derhal borcunuzu bildirmek zorundalar...ödediğiniz taktirde 1 yıl sonra gak guk etme hakları yok...
    Cevapla
  • yasin 11 yıl önce Şikayet Et
    Eskiler at, avrat, silah derdi.. Şimdi birde cep telefonu eklendi. hem de akıllısı.
    Cevapla
  • Hamza D. 11 yıl önce Şikayet Et
    zamdan sonra. kamuflaj uygulamasi zaten biz karsilastirma yapabiliyoruz lutufmus gibi sunmayin bi cikolata alirken bile donksan bakkaldan fiyat arastirmasi yapan halkimizi kandiramazdiniz. iyi bir sey oldumu ulastirma bakani zam olunca filaca denetleme kurumu hadi ordanhadiiii
    Cevapla
  • selami yolaç 11 yıl önce Şikayet Et
    BİZLER ZENGİN MİLLETİZ. Dünyada en çok cep telefonu satın alınan ülke türkiye, Dünyada en çok cep telefonun yenisini takıp eden ülke türkiye, Dünyada en pahalı konuşan ülke yine türkiye, sakın bana biri türkiyede fakır insan var demesin zirren yalan söyler. bizler cepte lüks yaşamaya devam ettiğimız mühdetce öperatörler bizleri şey etmeye devam edecektır..?
    Cevapla
  • Devrim ALCALI 11 yıl önce Şikayet Et
    CEHAPE LİLER BUNA İYİ DEĞİL DİYORSA BU MİLLETİN HAYRINA BİR ŞEYDİR. Size bir formül yıllardır dikkat ederin CHP liler bir şey kötü diyorsa Ülke içindebir konu hakkında işler kötüye gidiyor diyorsa mutlaka o iş iyiye gidiyordur.. mesela yıllardır ekonomi kötüye gidiyor diye bas bas bağırdılar şimdi kimse ekonomiye laf edemiyor..mesela şimdide ülke bölünüyor diye bağırıyorlar mutlaka öyle bir tahlike yoktur.. kısacası CHP kötü diyorsa o iş iyidir bundan adınız gibi emin olabilirisniz..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber