En iyi ücretsiz iPhone ve iPod oyunları

Sizleri için en iyi ücretsiz iPhone oyunlarını derledik. Genelde ücretli olan oyunların bedava sürümleri olan bu oyunlar gerçekten de hoşunuza gidecek.

En iyi ücretsiz iPhone ve iPod oyunları
En iyi ücretsiz iPhone ve iPod oyunları
GİRİŞ 16.07.2011 21:48 GÜNCELLEME 16.07.2011 21:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

iPhone ve iPod Touch için geliştirilen oyunlar ve uygulamalar o kadar çok ki bazen iyi bir oyun aramak çok zaman alabiliyor. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, iPhone ve iPod için hazırlanan en iyi ücretsiz oyunları bir araya getirdi. 

Makalemizdeki oyun isimlerinin sonlarında "Free" ve "Lite" ibareleri göreceksiniz. Bunlar nedir diye soracak olursanız; bedava, kısıtlı ve deneme sürümü olarak izah edebiliriz. Oyunların bedava sürümleri genelde doyurucudur ve oyun hakkında ciddi fikirler edinmenize yarar. Öte yandan bunlar kısıtlıdır, örneğin oyunun tam sürümü 100 bölüm ise deneme sürümünde 10 bölüm vardır diyebiliriz.

Sonunda "Free" ya da "Lite" yazmayan oyunlar iste ücretsiz ve tam sürümlerdir.  Ayrıca söylememizde fayda var; indirmeden önce sisteminizde iTunes'un kurulu olması gerekiyor. Ayrıca oyunların cihazınızla uyumlu olup olmadığını ve boyutunu kontrol etmelisiniz.

 Drum Kit

iPhone ve iPad için ücretsiz olan oyunlara ulaşmak için tıklayınız

Bu uygulama ile bateri çalıyorsunuz, gerçekten çok zevkli ve bize göre kendi kategorisinde en iyi. 

Uyumluluk: iPhone, iPod Touch ve iPad, iOs 3 ve yukarısı
Boyut: 14,4 Mb
İndirmek için Tıklayınız
 

Falling Balls  

 

Bu oyunda kafanıza doğru atılan toplardan kaçmalısınız.

Uyumluluk: iPhone, iPod Touch ve iPad, iOs 3 ve yukarısı Boyut: 14,4 Mb İndirmek için Tıklayınız Uyumluluk: iPhone, iPod Touch ve iPad, iOS 2.2.1 ve yukarısı
Boyut: 1,1 MB
İndirmek için Tıklayınız

(ShiftDelete.Net)

En beğendiğiniz oyun hangisiydi?


YORUMLAR 1
  • Abdullah IŞIK 12 yıl önce Şikayet Et
    iphone meraklısı. yav bu site ne kadar iphone meraklısı olup çıktı böyle. editör bey reklam için epey bir para alıyordur heral :-(
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık