Yetenek Sizsiniz'in birincisi belli oldu

Atalay Demirci adlı Stand Up'çı, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının birincisi oldu.

GİRİŞ 12.03.2013 00:21 GÜNCELLEME 12.03.2013 13:52
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekrana gelen Yetenek Sizsiniz adlı yarışmanın galibi, yaptığı stand up gösterileri sayesinde zaman zaman Cem Yılmaz'la kıyaslanan Atalay Demirci adlı yarışmacı oldu.

Demirci, final gecesinde Baha Bayırlı adlı minik yarışmacıyla finale kalmıştı.

Acun'un açıkladığı halk oylamasının sonucuna göre Yetenek Sizsiniz'in şampiyonu Atalay Demirci olurken, ikinciliği ise sempatik tavırları ile tüm Türkiye'yi kahkaya boğan minik yarışmacı Baha Bayırlı aldı.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl da Max adlı köpeği ile yaptığı şovla herkesin beğenisini kazanan Ali adlı yarışmacı birinci olmuştu.

YORUMLAR 37
  • hayati hasan ulu 11 yıl önce Şikayet Et
    UYANIK HEMDE ÇOK UYANIK. adam işi biliyor bu ülkede en çabuk kadınların oyu alınır bir iki iltifat bir iki şaka iş tamam bu arkadaşta öğle yaptı zaten bu işten ekmek yiyen bir arkadaş salonda şovun her saniyesinde kadınlara hitap etti ve işi götürdü hakettimi etmedimi o halkın insiyatifi saygı duymaktan başka çaremiz yoktur ama bence hanımlara oynadı tiribünlere oynadı ve kazandı. gerçekten daha yetenekliler olduğunu düşünüyorum. hayırlı olsun
    Cevapla
  • Müslüm 11 yıl önce Şikayet Et
    Atalay Farklı.... Kokuşmuşluktan şikayet ettiğimiz şu günlerde; Küfür etmeden, belden aşağı ucuz esprilere düşmeden bizi güldürdüğü için ATALAY'ı tebrik ediyorum.
    Cevapla
  • MEHMET BODUR 11 yıl önce Şikayet Et
    ANARŞİST: BUHARİ UYDURMUŞTUR.... Ya da insanlar çok gülünce sürüsü ürken birileri...
    Cevapla
  • MEHMET BODUR 11 yıl önce Şikayet Et
    GAZALİ VAHİY Mİ ALMIŞ.... Çok gülen kişinin derdi yok, tasası yok demektir. Onu demek istemiş. Kutsal bir öğreti gibi pazarlamanın alemi yok.
    Cevapla
  • necdet kaan 11 yıl önce Şikayet Et
    BOŞ İŞLER BUNLAR!. Ne denir ki bundan başka... geçlerimizin vaktini çalmaktan, onları en güzel çağlarında boş işlerle meşgul etmekten başka bir iş yaptıkları yok. biz de kalkıp bu içler acısı manzaraya alkış tutuyoruz. Diğer arkadaşların da değindiği gibi çok gülmek kalbi öldürür diyor Hz. Peygamber (sav). Biz ise gülmek için para veriyoruz... Vel-hasıl Rabbim korusun kollasın gençlerimizi, cümlemizi bu hallere düşmekten....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi