ATV'nin en iddialı dizisi erken final yapıyor!

ATV'de 2 sezondur yayınlanan Şule Yüksel Şenler'in aynı adlı kitabından uyarlanan "Huzur Sokağı" dizisi final yapıyor.

ATV'nin en iddialı dizisi erken final yapıyor!
ATV'nin en iddialı dizisi erken final yapıyor!
GİRİŞ 12.04.2014 06:23 GÜNCELLEME 12.04.2014 13:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan ile Emine Erdoğan'ın gençlik yıllarında tanışmalarına ve evlenmelerine vesile olan yazar Şule Yüksel Şenler'in eseri, muhafazakar kesimde el üstünde tutulan kitaplardan biriydi. İşte o kitaptan uyarlanan dizi, reyting canavarına yenik düştü ve final bölümü çekildi.

REYTİNG CANAVARINA YENİLDİ

Şule Yüksel Şenler'in "Huzur Sokağı" kitabı muhafazakar kesimin ilmihali gibi görülüyordu. Kitabın içeriği kadar yazarının da televizyon kanalında hatırı vardı. Zira uzun süre Başbakan Erdoğan'ın akrabalarının yönettiği Atv'de yıllarca "Huzur Sokağı" gibi belli bir ideolojinin sembolü olan eser dizi olarak çekilmemişti. Dizinin çekiminde Atv yönetimi üst düzeyde hassasiyet göstermişti. Ne var ki, reyting canavarı "vefa" dinlemedi...

 

FİNALE HAZIRLANIYOR

Evet Atv'de yayınlanan, başrollerinde Kutsi, Selin Demiratar ve Sinem Öztürk'ün yer aldığı ''Huzur Sokağı'' dizisinde finale hazırlanıyor. Reytinglerde istenilen seviyeye ulaşamayan dizi 2 sezondur devam ediyordu. Dizi, bu hafta final bölümünün çekilmesiyle ekranlara veda edeceğinin de haberini vermiş oldu.

YORUMLAR 4
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    inançlı bir adam Evli kadına hala sevgi besliyor?.....Bu islamda ters bir durumdur.... ...tabiki bu dizi gitmez!?....dğru dürüst mantıklı diziler yapılsın?...Kurtlar vadisi gibi..?...
    Cevapla
  • la_edri_ 10 yıl önce Şikayet Et
    bir romandan dizi uyarlaması yaparsan ve uzatırsan aslından kopacaktır zaten. orjinalliğini bozmadan 4'er ciltlik anna karanina yada savaş ve barışı bile çeksen 10 bölüm sürer,o kadar.bu tip romanlar ancak sinemaya uyarlanabilir,tabi usta yönetmen ve oyuncu kadrosuyla.hayır bu tarz bir dizi çekecekseniz o romandan değilde romanın yazıldığı tarihteki olayları sıkıntıları v.s. anlatan bir dizi çekseniz daha mantıklı olur.
    Cevapla
  • BAHRİ KURT 10 yıl önce Şikayet Et
    KONU ÇOK DAĞITILMIŞ. Romanı okuyanlar bilir. Gerçekten konu dağılmış orijinalliği bozulmuş çok sulandırılmış.
    Cevapla
  • Murat Kara 10 yıl önce Şikayet Et
    Kitaba pek fazla bağımlı kalınmamış!. Henüz lise yıllarındaydım Huzur Sokağı'nı okuduğumda. Fakat eserin günümüze uyarlanmasında olayların çeşitlendirilmesi adına orijinalinden biraz fazlaca uzaklaşılmış gibi geldi bana. Bilal ve Feyza'nın yolları ayrıldıktan sonra (ki kitapta hiç kesişmemişti zaten) bir bölüm ya da iki bölüm sonra final yapılmalıydı. Kitabın finalinde ise Feyza kızını yalnız büyütmüştür. Günün birinde hastalanır ve yatağa düşer. Bilal'in oğlu ise doktor olmuştur ve Feyza'nın kızı Hilal doktor bulmak için çıktığında Bilal'in oğlunu bulur ve eve getirir. Daha sonra Bilal olaylara dahil olur ve Feyza'nın Bilal'e son sözü "Sana kavuşamadım ama seni hiç unutmadım. Senin adını çağrıştırması için kızımın adını Hilal koydum" der ve kızını Bilal'e emanet eder. Feyza ile Bilal kavuşamazlar ama çocuklarına mutlu bir birliktelik kısmet olur. Ve eser biter.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez