Acun teklif etti, Sibel Can şart koştu

Sibel Can, 'O Ses Türkiye'nin jüri üyeliği için 180 bin TL istedi. Bir de istek yaptı: Jüride Tarkan ve Meryem Uzerli de olacak.

Acun teklif etti, Sibel Can şart koştu
Acun teklif etti, Sibel Can şart koştu
GİRİŞ 22.05.2014 04:13 GÜNCELLEME 22.05.2014 04:13
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı, yapımcılığını üstlendiği ses yarışma programı 'O Ses Türkiye'nin yeni sezonu için kolları sıvadı. Programı hareketlendirmek için jüri koltuğuna 'taze kan' aranırken Sibel Can'ın ismi gündeme geldi. Ancak ünlü şarkıcının, teklifi kabul etmek için astronomik bir rakam talep ettiği iddia edildi.

MEGASTARSIZ PROGRAMA ÇIKMAM

Bölüm başına 180 bin TL isteyen Can, bununla da yetinmedi. Diğer jüri üyelerini de kendisi seçmek isteyen şarkıcı, yanında Megastar Tarkan ve Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteriyle 7'den 70'e herkesin beğenisini kazanan Meryem Uzerli'nin olmasını şart koştu.

YORUMLAR 3
  • ferhat balta 8 yıl önce Şikayet Et
    Harıka olurdu sibel can zaten sevilen biri tarkan desen oyle juride muazzez ersoy petek dinçöz yıldız tilbe banu alkan da iyi olurdu ebru gundeste iyi adam gibi sanatcılar olmalı jurilerdeturkıyeye damgasını vurmuslar olmalı
    Cevapla
  • kuzey 9 yıl önce Şikayet Et
    Lale devri çocuğu normaldir okadar para istemesi :). eğer haber doğruysa komik duruma düşmüş aynaya bakınca rihanna sanıyor heralde kendini,birkere kalitesi düşer yarışmanın,alanında çok iyi olabılır o tartışılmaz ama meryem üzerli ne arkadaş,oyuncu ile ses yarışması ne alaka.. Birde 180 bin tl.acun bey bence üste para alman gerek,,,
    Cevapla
  • adnan demir 9 yıl önce Şikayet Et
    UÇTU,UÇTU. Uçtu uçtu Sibel Can uçtu..Yavaş ol biraz. Hangi ülkede yaşıyorsun.. Sen 180 istersen, Tarkan 500 ister heralde. Meryem diyorsun, O müzikten anlıyormu? Hayır..iyice saçmalamışsın..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu