Bayülgen'den Gezicileri susturacak sözler

Okan Bayülgen, Gezi olaylarından sonra 1 Mayıs'taki açıklamaları ve verdiği görüntülerle gündem olmuştu.

Bayülgen'den Gezicileri susturacak sözler
Bayülgen'den Gezicileri susturacak sözler
GİRİŞ 05.06.2014 08:30 GÜNCELLEME 05.06.2014 08:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

CNN Türk'te Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok programına katılan Bayülgen, 31 Mayıs'ta halkı meydanlara çağıran videoda konuşan sanatçıların, ağdalı dillerini çok iyi kullandıklarını, ancak bunun insanları demokrasi mücadelesine değil, ölüme ve öldürmeye çağırdığını savundu.

Okan Bayülgen ardından şunları ekledi:

"Mesela ben sabah bir gazete alayım. Ahmet Hakan, Yılmaz Özdil benim düşündüğüm gibi yazsın. Yılmaz Özdil de ne güzel lafı koydu diyeyim. İktidar da orada dursun. Muhalefet de burada dursun. Kılıçdaroğlu da şurada dursun.. Gezi ruhu, dipten gelen bir dalga olarak iktidarı değiştirebilirdi.. Ama bu olmadı.. Polisle fotoğraf çektirmişim.. Adam kaskını çıkardı, 'Okan abi sen misin' dedi. 'Evet' dedim. Bana gaz sıkan polisle fotoğraf çektirdim. Ne yapacaktık? Kaç tane polis arkadaşım var."

Okan Bayülgen sanatçıların Gezi çağrısını eleştirdi

"HEP YÜZDE 45 KÖTÜ DEMEKLE OLMAZ"

"Polisi ayrıştırırsan kim kazanır? Bütün polisi, iktidar ve yandaşlarını bir çuvala koyarsan kim kazanır? Yüzde 45'i de bir torbaya koyduk, onların hepsi kötü, bir tek o haklı..

Gezi olaylarının bir manipülasyon olmadığını anlatmaya çalıştık. Ama 'Direndim' diyen aynı adam oy vermeye gitmedi.."

YORUMLAR 4
  • OĞUZHAN 9 yıl önce Şikayet Et
    U dönüşü böyle bir şey. Gezi olduğu zamanlar söyleseydin ya neyi bekledin? Hükümetin düşeceğini sandın değil mi! Sandın ki oraya toplanan 3-5 çapulcu, devleti dize getirecek! Yemezler Okan bey... Okan Bayülgenden beklendik hareket! Baktı ki hükümet hâlâ dimdik ayakta U dönüşü yaptı.
    Cevapla
  • Emre Çakmak 9 yıl önce Şikayet Et
    Yalan Yalan Yalan. Gezi de milleti kışkırtmak için uyku uyumayan adam göz boyama. ortacı konuşma. hepimiz senin hükümet giderse en çok sevinecek adam olduğunu biliyoruz
    Cevapla
  • uğur dönmez 9 yıl önce Şikayet Et
    SANATÇI HAKLARI PLATFORMU DERNEĞİ.... sanatçı bir ülkenin temel taşıdır....taş yerinde ağırdır....sokak eylemlerine karışmaları uygun değildir....görüşü ne olursa olsun 76 milyonu temsil etmelidir.....en önemlisi ülkesini sevmelidir.....kamuoyuna duyurulur..... san. hak. plt. der.....
    Cevapla
  • ESİN YALNIZ 9 yıl önce Şikayet Et
    Doğruya doğru. helal olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır