Polat Alemdar'ın sağ kolu Şefkat Tepe'den

Şefkat Tepe'nin 'Kordon Celil'i Ertuğrul Şakar Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat'ın yanında yer alacak.

Polat Alemdar'ın sağ kolu Şefkat Tepe'den
Polat Alemdar'ın sağ kolu Şefkat Tepe'den
GİRİŞ 04.10.2014 08:08 GÜNCELLEME 04.10.2014 08:08
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Şefkat Tepe dizisi kadrosundan Recep Tayyip Erdoğan ve hükümete karşı izlemiş olduğu yayın politikasını eleştirerek çıkan Ertuğrul Şakar nam-ı diğer "Kordon Celil", Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yeni bölümüyle ekranlara geri döndü. 

Ertuğrul Şakar bundan böyle Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdar'ın sağ kolunu olarak yer alacak.

YORUMLAR 8
  • adnan bulut 9 yıl önce Şikayet Et
    CEVAPCI. 10 YILI AŞKINDIR vadiyi izliyorum. HEP düşünmüşümdür! dizide geçen olaylar ara sıra SİYASET ve SOSYAL GÜNCELİNEDE yansımalar yapmıştır.( bazı gelişmeleri önce dizide izlediğimiz olmuştu) ŞİMDİ dizinin yayınlanacağı tv kanalını ve sahibinin pensilvanya yakınlığını; ziyadesiyle birde aktör transferini ARKA ARKAYA SIRALAYINCA acabaaaaa ??? DİYORUM . bilmem anlatabildimmi??
    Cevapla
  • erdemce 9 yıl önce Şikayet Et
    neden bitmesini istiyorsunuz?. amerikada 30 yıla yakın süren diziler var. dizinin size ne zararı var ki? izlemeyin o zaman
    Cevapla
  • Mavi Siyah 9 yıl önce Şikayet Et
    Vadi bitsin diyenler. diziden memnun degilseniz izlemeyin izleye de mani olmayin! Sanki izleyin diye Polat kafaniza silah dayiyor! Reytinglerde hala vadi bir numaraysa dizide ne bir problem ne de bir siradanlik var demektir.
    Cevapla
  • OĞUZHAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adam.. Bir kaç ay önce şefkat Tepe dizisinde ayrıldığını yine bu sitede görmüştük. En çok yorum ve tebrik alan haberlerden birisiydi. Kendisine başarılarının devamını diliyorum. Paralel yapıya karşı baş kaldıran ilk 'Dizi oyuncusu'dur.(Bildiğim kadarıyla)
    Cevapla
  • Burak Hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    Hakan. Kordon celil Sefkat tepeden paralel devlet devlete zarar veriyor ve samayolu buna onculek etti icin ayrilmis ve kurtlar vadisinden teklif almis ve kabul etmis, hayirli ugurlu olsun cok iyi bir oyuncu kendisi!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz