Başbakan Davutoğlu İskele Sancak'ta

Başbakan Davutoğlu bu akşam 22:00'da Kanal 7, ÜlkeTV ve Haber7 ortak yayınında Türkiye ve dünya gündemine ilişkin soruları cevaplayacak.

Başbakan Davutoğlu İskele Sancak'ta
Başbakan Davutoğlu İskele Sancak'ta
GİRİŞ 17.10.2014 09:11 GÜNCELLEME 17.10.2014 15:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet ve Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk’ün sunumlarıyla ekrana gelecek olan “İskele Sancak” programı Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu ağırlıyor. Kanal 7, Ülke TV, Haber7.com ve Radyo 7'de ortak yayınlanacak programda Davutoğlu, Türkiye ve dünya gündemine ilişkin soruları cevaplayacak.  

Başbakan Davutoğlu, gündeme ilişkin konuları İskele Sancak’ta ele alacak. ‘Güney sınırı ateş yerine dönen Türkiye nasıl hareket ediyor? Ankara'nın yol haritasında neler var? IŞİD koalisyonu konusunda ABD ile yapılan pazarlıklar ne durumda? Güneydoğu'yu yangın yerine çeviren Kobani eylemleri çözüm sürecini tehlikeye mi attı? Eylemlere nasıl cevap verilecek? HSYK seçim sonuçları, siyaset üzerindeki yargı vesayetini kırdı mı?’ sorularını Başbakan Ahmet Davutoğlu İskele Sancak’ta cevaplayacak.

"İskele Sancak" programı 17 Ekim Cuma akşamı 22:00’de canlı yayınla Kanal 7, Ülke TV ve Haber7.com ile Radyo 7'de...

YORUMLAR 4
  • meral çınar 9 yıl önce Şikayet Et
    Bedelli Askerlik !!! ?. Uzun süredir gündemde olan seçim öncesinde her fırsatta dile getirilen bedelli askerliğin artık çıkmasını çalışmaların sonuçlandırılmasını istiyoruz. Bu gün mutlaka bedelliyle ilgili soru sorulmalı ! bu gün çıkan bedelli çıkmayacak haberlerine de bir açıklık getirilmeli. Zengin çocukları zaten dövizli askerlik yapıyor bu yasa ihtiyaç sahiplerini mağdurları kurtaracak bir yasa olacak çıktığında !!!
    Cevapla
  • Sidar Serhat 9 yıl önce Şikayet Et
    Bedelli Askerlikte Güzel Haber İstiyoruz.... Sn.BB dan Bedelli Askerlik için iyi haber bekliyoruz.İnan artık psikolojimiz bozuldu.En kötü zamanlarda bile çıktı?Şimdi ne engel var.800Bin asker kaçağı ile mi birlikte Suriyeye gireceksiniz.Lütfen mantıklı olun...Bedelli acilen çıkarın..
    Cevapla
  • TARSUS 9 yıl önce Şikayet Et
    haber7 yöneticilerine sesleniyor ve hasretle bekliyoruz.... bedelli askerliği muhakak sormanızı istiyoruz. Tayyip beyde parası olan yapacak olmayan yapmayacak bu adelet mi diyordu ancak bedelli çıktı. aynı şekilde bizler ki vatana millete katma değer katan gençler olarak bedelli askerliğe değinmesini tekraren bekliyoruz ve lütfen artık bir tarih bekliyoruz...
    Cevapla
  • Bilal Özdemir 9 yıl önce Şikayet Et
    Bedelli. Başbakanımızın akşamki konuşmasında bedelli askerlik yasasının çıkarılmaya çalışıldığını ifade etmesini bekliyoruz. Fakir çocuğu, zengin çocuğu şeklindeki yaklaşım doğru değil. Askere gideceklerin bedelini babaları mı veriyor? Ben zengin çocuğu değilim, şahsen arabamı sattım, başka hiçbir mal varlığım da yok, bekliyorum. Yasayı bekleyenlerin büyük çoğunluğu da birikimlerinden ya da kredilerden yararlanarak ödeme yapacak. Kaldı ki eşitlik ilkesi gereği böyle söylüyorlarsa askerlik bedelsiz olmalı. Ama bir şekilde olmalı. Geçmişte çıkan yasa da ak parti ürünü. Bugün askerlik şubesine gidene 2015 ağustosta gel diyorlar, ha deyince 800.000 kişiyi askere alabilecekler mi? Bu takvime göre ne evlenilir, ne işe girilir, ne de ailesi olan ailesini ve de işini bırakabilir...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...