Ebru Yaşar'la Karadeniz rüzgarı esecek

Kanal 7’nin sevilen programı Ebru Yaşar’la Her Gün’de Karadeniz rüzgarı esecek.

Ebru Yaşar'la Karadeniz rüzgarı esecek
Ebru Yaşar'la Karadeniz rüzgarı esecek
GİRİŞ 27.10.2014 13:00 GÜNCELLEME 31.10.2014 10:41

Ekranların sevilen dizisi Elif’te Arzu ve Veysel’in Elif’e kurduğu tuzak güne damgasını vuracak. Kanal 7 film kuşağında ise bu akşam Rambo serisinin 3’üncüsü ve Kemal Sunal klasiklerinden Şark Bülbülü ekrana gelecek.

Ebru Yaşar’la Her Gün – 14:40

Sevilen sanatçı Ebru Yaşar, Kanal 7’de Ebru Yaşar’la Her Gün ile gün ortasında güne renk katmaya devam ediyor. Ebru Yaşar’la Her Gün’de bugün Karadeniz fırtınası esecek. Meryem Akyüz ve Ağasarlı Zehra, kemençeleriyle izleyenleri horona davet edecek. 

Elif – 18:50

Kenan, Melek’i bulabilmek için yaptığı araştırmaların sonuna gelmiştir. Fakat yıllar sonra Melek’i görme umuduyla gittiği evin kapısında, Zeynep’le karşılaşır. Kenan’ı gören Zeynep ise ne söyleyeceğini bilemez. Öte yandan Melek, kızına kavuşmak için evden kaçar. Gecenin karanlığında, tek başına kaçmaya çalışırken, sokakta bazı tehlikelere maruz kalan Melek’i bir sürpriz beklemektedir. Veysel, Melek’in yokluğunu fark edip, öfkeyle onu aramaya başlar. Melek’i bu tehlikeli kaçış esnasında, Veysel mi yoksa Kenan mı bulacak? 

Rambo 3 – 20:00

“Tek dostu olan Albayını da kaybetmek üzereydi gerekeni yaptı.”
John Rambo bir uzakdoğu ülkesinde sürdürdüğü sıradan yaşamında huzuru bulmuştur. Ancak Albay Thurtman, onu bulup Afganistan’daki Rus işgaline karşı işbirliği ister. Askerliğe veda eden Rambo onları geri çevirir. Ancak Albay bir gece operasyonu sırasında Ruslara esir düşer. Rambo bunu öğrendiğinde tek seçeneği vardır: Sevdiği ve inandığı tek insan olan albayı kurtarmak. Son derece iyi korunan bir Rus kalesine Afgan mücahitlerinin de yardımıyla girecek ve Albayı esaretten kurtarmaya çalışacaktır.

Şark Bülbülü – 21:50

Başlık parası biriktirmek için İstanbul'a gelen Şaban'ın komik maceraları...
Seviği kızı alabilmek için başlık parası vermek zorunda kalan Şaban çareyi İstanbul'a gelmekte bulur. Çeşitli işler deneyen Şaban bir rastlantı sonucu Şaban Ballıses adıyla bir türkücü oluverir. Sonrasında Şaban'ın hayatında renkli maceralar başlar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi