Modanın kalbi Ebru Yaşar'la Her Gün'de atıyor

Ebru Yaşar’la Her Gün’de de modaya dair bilinmesi gerekenler ekrana taşınacak.

Modanın kalbi Ebru Yaşar'la Her Gün'de atıyor
Modanın kalbi Ebru Yaşar'la Her Gün'de atıyor
GİRİŞ 05.12.2014 14:19 GÜNCELLEME 06.12.2014 12:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ebru Yaşar’la Her Gün’de de modaya dair bilinmesi gerekenler ekrana taşınacak. Ekranların sevilen dizisi Elif’te ise Melih’in kardeşini bulma çabalarına şahit olunacak. Kanal 7 film kuşağında ilk olarak harika bir animasyon olan Scooby Doo 2 filmi yayınlanacak. Günün son filmi ise bir Kemal Sunal filmi Boynu Bükük küheylan olacak. Kanal 7’nin yıllardır süregelen tartışma programı İskele Sancak’ta bu hafta Türkiye’nin dış politikası masaya yatırılacak.

Ebru Yaşar’la Her Gün  - 14:40


Sağlık, moda, aile, sağlıklı beslenme gibi konuların ele alınacağı programda ünlü sanatçılar, her biri alanında uzman isimler ağırlanıyor. Hem eğlendiren hem bilgilendiren Ebru Yaşar’la Her Gün, canlı ve neşeli içeriğiyle gündüz kuşağını şenlendiriyor. Ebru Yaşar’la Her Gün, müzik, eğlence, yemek, sağlık ve güzellik önerileriyle güne neşe katıyor.
 

Elif – 18:50


Arzu delirmiş bir halde Melek’in karşısına çıkar. Melek, Elif’e kavuşmaktan başka bir şey düşünmezken, çirkin iftiralara maruz kalması, onu derinden sarsar. Zeynep, Veysel’in boşanması için baskı yaparken, Melih, Arzu ve Elif arasındaki bağlantıyı çözmeye çalışır. Melih, kardeşine ulaşmaya çalıştığı bu son ipucunda da karamsarlığa kapılıp, soluğu kendisine kol kanat geren kişinin yanında alacaktır.


Scooby Doo 2 – 20:00


Maskeli kötü bir adam Coolsville şehrinde gerçek yaşam formunda canavarlar yaratan bir canavar makinesiyle korku salmaktadır. Bu canavarların arasında “Gizem” şirketinin eski düşmalarından olan 10,000 Volt Hayalet, Kara Şovalye, Kaptan Cutler ve Pterodactly hayaleti de vardır. Daphne, Shaggy, Velma ve Scooby-Doo canavar tehditine karşı araştırma başlatırlar. Bu arada Shaggy ve Scooby "Gizem" şirketindeki rollerini sorgulamaya başlarlar. Detektiflik becerilerini geliştirmeye çok istekli ve her zaman çok aç olan ikili, gizemi çözmek için kendi kendilerine gizli bir plan kurarlar. Bakalım ekip, şimdiye kadarki en uğraştırıcı davalarını çözebilecek mi ?


Boynu Bükük Küheylan – 21:50


İki karısıyla birlikte köyden kente göç eden Küheylan büyük bir apartmanın kapıcılığını yapmaya başlar. Küheylan zengin olma derdine düşmüşken çilekeş eşi Asiye ile yeni gözdesi Gülbahar arasında gizli bir dayanışma vardır. Yavaş yavaş kent kültürünün etkisi altına giren iki kadın maço kocalarına karşı birleşirler. Ve işi onu terk etmeye kadar vardırırlar. Küheylan’ın aileyi bir arada tutma çabaları işe yaramaz. Hayat acımasızdır ve herkes bir yana savrulur.
 


İskele Sancak – 23:50
 

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunumuyla ekrana gelen İskele Sancak'ta  çarpıcı gelişmeler uzman konuklarla değerlendiriliyor. İskele Sancak’ta bu akşam Katolik Hıristiyanların ruhani lideri Papa Francesco ve Rusya devlet başkanı Vladimir Putin’in ziyaretinin ardından dış politikadaki son durumlar ele alacak.  Programda ‘ABD ve Avrupa Birliği baskısına maruz kalan Putin niçin Türkiye'ye yöneldi? Türkiye ve Rusya arasındaki Suriye anlaşmazlığı ilişkileri nasıl etkileyecek? Rusya, Suriye savaşını bitirmek için yeni bir rol üstlenebilir mi? IŞİD tehdidi Türkiye'nin durumunu nasıl etkiliyor?’ soruları masaya yatırılacak Türkiye’nin demokrasi platformu "İskele Sancak" Kanal 7’de
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • ayşe 9 yıl önce Şikayet Et
    ebru hanım tarzınızı bozmayın başkalarına benzemeyin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı