Paramparça reytinglerde yine birinci oldu

Nurgül Yeşilçay'ın başrolde yer aldığı Star TV dizisi Paramparça, üçüncü bölümüyle de reytingde liderliğe oturdu.

Paramparça reytinglerde yine birinci oldu
Paramparça reytinglerde yine birinci oldu
GİRİŞ 16.12.2014 17:09 GÜNCELLEME 16.12.2014 17:09

15 Aralık 2014 tarihine ait reyting sonuçları ve izlenme oranları belli oldu. Başladığı ilk günden itibaren birinciliği kimseye kaptırmayan Karadayı, yerini Paramparça dizisine bıraktı.

PARAMPARÇA ZİRVEYE YERLEŞTİ

Hemen hiçbir dizisi tutmayan Nurgül Yeşilçay'ın yeni dizisi Paramparça, Pazartesi dengelerini değiştirdi. Dizi, iki grupta reytinglerde birinci sıraya yerleşti.

YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Mutsuz bir evlilik yaşayan Cihan ve Dilara çifti, kızları Cansu’nun öz annesi ile kurduğu ilişkinin de etkisiyle, çatırdayan evliliklerini sorgulamaya başladı. Fakir bir mahallede tezgahtarlık, garsonluk yaparak kızını yetiştirmeye çalışan Gülseren’in kızı Hazal, doğumunda yaşanan karışıklığı öğrenmesiyle, gerçek anne ve babasının izini sürmeye başladı.

GÜLSEREN ARADA KALDI

Gülseren'in, bir yandan büyüttüğü kızı Hazal’ı kaybetmekten korkarken diğer yandan da öz kızı Cansu ile bir bağ kurmak istemesi zor kararlar vermesine sebep oldu.

Kızları dolayısıyla sık sık görüşmek durumunda kalan Cihan ve Gülseren arasındaki çekim ise gittikçe artarak işleri çıkmaza sokar. Paramparça, 4. bölümüyle 22 Aralık pazartesi günü Star ekranlarında olacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber