Bel ağrısı için özel kürler

Dr. Feridun Kunak Show’da bugün bel ağrılarından kurtulmak için evde uygulanabilecek yöntemler ekrana taşınacak.

Bel ağrısı için özel kürler
Bel ağrısı için özel kürler
GİRİŞ 14.01.2015 09:39 GÜNCELLEME 14.01.2015 10:12

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün bel ağrıları için çok özel kürler ekrana taşınacak. Elif’te ise Selim omuzlarına binen büyük yükün altından kalkmanın yollarını arayacak. Kanal 7 sinema kuşağında bu akşam ilk olarak Romeo Ölmeli ile macera dolu dakikalar yaşanırken, hemen ardından ise Hanzo ile kahkaha tufanı esecek.


Dr. Feridun Kunak Show  - 09:45


Tıbbi bilginin yanı sıra hayatın içinden olayların konu edildiği Dr. Feridun Kunak Show’da bugün bel ağrılarından kurtulmak için evde uygulanabilecek yöntemler ekrana taşınacak. Bel ağrılarının temelindeki nedenlerin anlatılacağı programda bel ağrısı için çok özel bitkisel kürler izleyiciye aktarılacak.

Elif – 18:00

 

Ayşe’nin son nefesinde Selim’e verdiği büyük sır, Selim ve Elif’i birbirine daha yaklaştırmıştır. Selim, bu gerçeği herkesten nasıl saklayacağını düşünür. Arzu, Ayşe’den kurtulmuş olmanın sevincini yaşarken,  Zeynep, Ayşe’nin hayata veda ettiğini Melek’e nasıl söyleyeceğini düşünmektedir. Melek’e evladından ayrı olmanın acısı yetmezmiş gibi, hapiste hayatı onun için daha da zorlaştırırlar. Selim, omuzlarına binen bu yükü daha fazla Kenan’dan saklayabilecek midir?
 
Romeo Ölmeli – 20:00


 
Oakland'da iki büyük aile amansız-acımasız bir savaşın içindedir. Zenci ve asyalı çeteler Oakland'ın yeraltı dünyasının kontrolünü ele geçirmek için savaş vermektedir. Asyalı çetenin başında Po adında acımasız bir lider vardır. Po'nun öldürülür ve haberi, eski bir polis olan ve o sırada Hong Kong'da bir hapishanede tutuklu olan büyük kardeşi Han'a (Jet Li) ulaşır. Han, bir gardiyanı darp eder ve polis kılığına girip hapisten kaçarak Amerika'ya gelir ve kardeşinin ölümünden sorumlu olanların peşine düşer. Han çete savaşlarının yeni hedefi haline gelir.
 

Hanzo – 22:50

 
Bebekken kaybolan ve vahşi ormanda ayılar tarafından büyütülüp, onlar gibi davranan Hanzo (Kemal Sunal) bir gün kazı için köye gelen bir grup tarafından yakalanır. Şehre getirilen Hanzo, doktorlarca gözetim altında incelenmeye başlanır. İnsanlıktan tamamen uzak ve her davranışı bir hayvan gibi olan Hanzo, doktorların da yardımıyla normale döndürülmeye çalışılır. Ancak bu sefer de ortaya acayip bir kişilik çıkar, üstelik bu kişilik kendisiyle yakından ilgilenen bayan doktoruna aşık olmasıyla işler iyice zıvanadan çıkar.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!