Selim, Elif'i kaçıranları bulabilecek mi?

Kanal 7'nin sevilen dizisi Elif’te, Elif’in ortadan kaybolmasıyla birlikte yaşanan kargaşa ekrana taşınacak.

Selim, Elif'i kaçıranları bulabilecek mi?
Selim, Elif'i kaçıranları bulabilecek mi?
GİRİŞ 03.02.2015 14:36 GÜNCELLEME 10.02.2015 09:24

Kanal 7'nin sevilen dizisi Elif’te, Elif’in ortadan kaybolmasıyla birlikte yaşanan kargaşa ekrana taşınacak. Kanal 7 sinema kuşağında bu akşam ilk olarak Umudumuz Şaban izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak. Ardından ise Öfkeli Aile ile dövüşçü bir ailenin nefes kesen maceraları izleyiciyle buluşacak.
 

Elif – 18:50

 
Erkut, Elif’in annesine olan hasretinden faydalanarak, onu kaçırır. Selim çok sevdiği yeğeni Elif’in yokluğunu fark edince yıkılır. Selim, Elif’i bulmaya çalışırken, Melek zor günler geçirdiği hapishanede kızını görmek için sabırsızlanır. Kızını görebilmek için tüm hayatını feda eden Melek, kızının kaçırıldığından haberi yoktur. Selim, tek başına bu çıkmazdan kurtulmayı başarabilecek midir?
 

Umudumuz Şaban – 20:00

 
Arkadaşlarının Ringo diye çağırdığı Şaban, kovboy filmlerine meraklı bir kahveci çırağıdır. Günün birinde İstanbul’dan gelen bir telgrafla hayatı değişir. Ölen amcasının ona bıraktığı kahveyi devralmak üzere İstanbul’a doğru yola çıkar. Bu arada İstanbul’da mahalleli kabadayı Yedibela Recep ve adamlarından bıkmıştır. Recep’in haraç bölgesi olan mahalleyi yıkıp yerine site yapmak isteyen müteahhit Muhteşem ünlü tetikçi Mardinli Arif’i kiralayarak onu öldürtür. Cinayet mahalleye ayak basar basmaz bir kovboy filminin ortasında bulan Ringo Şaban’ın üzerine kalır. Bir anda adı efsaneye dönüşen Şaban artık Muhteşem’e karşı mahallelinin tek umudu olur.
 

Öfkeli Aile- 22 :50

 
Görünüşte bir masör olan Teddy Yu, aslında eski bir gizli ajandır ve artık geçmişini geride bıraktığını zannetmektedir. İki çocuğuna savaş sanatlarını öğretmekte olan Teddy'yi geçmişi tekrar bulur. Kötürüm ajan Rocco, kendisini sakat bırakan Ejderha adlı bir eski ajanı bulmak istemektedir. Artık baba ve çocukları, Rocco ve adamlarını durdurmak için birlikte hareket etmek zorundadır.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı