Menopoz dönemiyle ilgili merak edilenler

Dr. Feridun Kunak Show’da bugün menopoz dönemiyle ilgili bilinmesi gerekenler üzerine merak edilenler ekrana gelecek.

Menopoz dönemiyle ilgili merak edilenler
Menopoz dönemiyle ilgili merak edilenler
GİRİŞ 07.04.2015 09:47 GÜNCELLEME 14.04.2015 16:17

Dr. Feridun Kunak Show’da bugün kadınlar üzerinde büyük etkilere sahip olan menopoz dönemi hakkında merak edilenler ekrana taşınacak. Elif’te bu akşam Melek’e sürekli kötülükler yapan Arzu ve Erkut, Melih’in dikkatini çeker. Kanal 7 film kuşağında ise Üvey Anne ve Star Trek filmleriyle heyecan dolu dakikalar yaşanacak.

Dr. Feridun Kunak Show  - 09:45

Ekranların ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün menopoz dönemiyle ilgili bilinmesi gerekenler üzerine merak edilenler ekrana gelecek.

Elif – 19:45

 
Melek’in kardeşine kavuşmasıyla hayatında yeni bir dönem açılmıştır. Melek kendisine ait lokantanın hazırlıklarıyla ilgilenirken, Melih en büyük destekçisidir. Arzu’nun Erkut’la konuştuğunu öğrenen Melih, Erkut’un peşine düşer. Arzu ve Erkut’un Melek’e yaptıkları kötülükleri yanlarına bırakmak istemeyen Melih, tüm gücünü kullanır. Erkut kendini hiç beklemediği bir oyunun içinde bulacaktır.

Üvey Anne -20:45

 
Anne şefkatine muhtaç küçük Selim’in duygu yüklü hikâyesi ‘‘Üvey Anne’’ ile bu akşam Kanal 7’de ekrana gelecek. Avukat olan Ayhan, İstanbul'un güzel semtlerinden birinde, bahçe içinde iki katlı, şık bir villada yaşamaktadır. Ayhan karısını elim bir trafik kazasında kaybetmiş ve oğlu Selim’le beraber yaşamaktadır. Ayhan çok sevdiği oğlunun bakımı için ablasını memleketten çağırır. Artık Selim halasıyla beraber büyümekte ama karşı koyamadığı anne sevgisi çekmektedir. Ayhan pedagogların tavsiyesi üzerine bakıcı tutar. Ancak Selim gelen bakıcıları, birazda halasının desteğiyle, evden kaçırır. Selim annesini çok özler ve gelen bakıcıların onun yerini almasını istemez. Ayhan artık çaresiz kalmıştır. Selim’in psikolojisinin bozulduğu ve ona bakıcıdan çok bir anne şefkatinin gerektiğini düşünür. Firmasında çalışan Merve, kaderin tokadını yemiş genç ve alımlı bir kadındır. Kocasını ve kızını trafik kazasında kaybetmiştir. Ancak içinde söndüremediği çocuk hasretiyle yaşamaktadır. Ayhan, Merve’nin çocuklara olan şefkatli tavırlarını görür ve bir anda onunla evlenmeye karar verir. Merve’ye sürpriz bir şekilde evlenme teklif eder. Merve’de sırf Selim’e yardımcı olabilmek ve çocuk sevgisini yaşamak için teklifi kabul eder. Ayhan ve Merve gizlice evlenip eve geldiklerinde Selim’in öfkesiyle karşılaşırlar. Selim Merve’yi asla annesi olarak kabul etmeyeceğini söyler ve Merve’yi evden uzaklaştırmak için türlü numaralar yapar. Acaba Selim, Merve’yi annesi olarak kabul edecek mi? Yoksa Merve boşanmak mı isteyecek? Ayhan tüm bu zorlukların üstesinden nasıl gelecek?

Uzay Yolu' – 22:30

Bugüne kadar yapılmış en gelişkin uzay gemisi Atılgan'ın mürettebatının gençlik yıllarındaki ilk tanışma günlerinin inanılmaz öyküsü, tüm zamanların en büyük macerası Uzay Yolu filmi ile ekrana geliyor. Atılgan’ın henüz çaylak günlerini yaşayan mürettebatı, aksiyon, komedi ve kozmik tehlikelerle dolu bir yolculukta; insanoğlundan intikam alma misyonunu yüklenmiş şeytani güçleri durdurmanın çaresini bulmaya çalışırlar. Galaksinin kaderi iki sıkı rakibin elindedir. Bir tarafta Iowa'daki çiftlikte doğup büyümüş, serseri ruhlu, heyecan ve macera arayan genç James T. Kirk; diğer tarafta ise her türlü duygusallığı reddeden mantık bazlı bir toplumda yetişmiş olan Spock vardır. Daha önce hiç gidilmemiş, hayal bile edilemeyen tehlikelerle dolu yolculukta mürettebatı yönetebilmek, ikisi arasında oluşacak sıradışı ama güçlü dostluğa bağlıdır.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu