'Ben havuzcuysam siz de hamamcısınız!'

Arafta Sorular programına katılan Erkan Tan, tarafsız olduğunu savunan medyayı eleştirdi; ‘‘Ben havuzcuysam siz de hamamcısınız!’’ dedi.

GİRİŞ 04.05.2015 11:40 GÜNCELLEME 04.05.2015 12:43
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ülke TV’de Esra Elönü’nün hazırlayıp sunduğu Arafta Sorular programının bu haftaki konuğu ünlü sunucu Erkan Tan oldu. Tarafsız bir yayıncılık yapılamayacağını söyleyen Tan, tarafsız olmadığı için kendisini eleştirenlere seslendi. Tan, ‘‘Ben havuzcuysam siz de hamamcısınız!’’ dedi.

‘‘TARAFSIZ YAYIN OLAMAZ’’

Erkan Tan tarafsız yayıncılık konusunda şöyle konuştu; ‘‘Tarafsızlık, bağımsızlık, havuz medyası, yandaşlık gibi kavramlar. Peki Cumhuriyet Gazetesi tarafsız mı? Yurt Gazetesi tarafsız mı? Yeni Şafak Gazetesi tarafsız mı? Bir yayın zaten tarafsız olamaz. Bu egemen güçlerin, dünya basın yayın sektörünü kontrol altına almak için uydurduğu bir laftır. Yok böyle bir şey, tarafsızlık olmaz. Yalan haber, iftira bir ahlak sorunu hukuk sorunudur. Bunlar ayrı bir şey…’’

‘‘BEN HAVUZCUYSAM SEN DE HAMAMCISIN!’’

Muhalif medyanın kendilerini tarafsız, gerçek televizyoncu ve gazeteci olarak tanıtmalarını eleştiren Erkan Tan şunları söyledi: ‘‘Ben havuzcuyum peki sen necisin? Sen de hamamcısın! Hamama giren terler. Kimle hamama giriyorsan sen de onunlasın. Her yayın kuruluşunun siyasi bir partiye yakın veya uzak duruşu vardır.’’
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • ertuğrul diriliş 8 yıl önce Şikayet Et
    bitaraf olan bertaraf olur..
    Cevapla
  • derviş 8 yıl önce Şikayet Et
    yıllardır bunu anlatmaya çalışıyorum. Bu dünyada kim ben tarafsızım diyorsa en taraflı şahıs odur. Yıllarca kadroları adamlarıyla dolduranlar şimdi çıkıp Ak partiyi eleştriyor. Yıllarca medyayı oyuncak edenler tarafsızlıktan bahsediyor.
    Cevapla
  • bahadır yıldız. 8 yıl önce Şikayet Et
    tarafsızlık fikirsizliktir.adalet ve objektif olabilir ama tarafsızlık tamamen saçmalık.mesela futbol hakemleri tarafsız mı.hayır.ama kendilerinden adalet beklenir.örnekler çoğalabilir.islam'a karşı allerjisi olanlar bu kelime oyunlarıyla milletimizi çok vurmuştur.buradan ilan ediyorum ben tarafım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez