Kayı Obası'nda darbe yapıldı!

Diriliş Ertuğrul'da Kurdoğlu'nun Alpleri kandırarak Süleyman Şah'a darbe yaptığı sahne geceye damgasını vurdu.

GİRİŞ 07.05.2015 07:34 GÜNCELLEME 07.05.2015 09:10
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

TRT'nin iddialı yapımlarından olan Osmanlı dizisi Diriliş Ertuğrul, bu haftaki bölümüyle yine çok ses getirdi.

Osmanlı'nın kuruluşunun anlatıldığı Diriliş Ertuğrul'da Süleyman Şah'ın kan kardeşi Kurdoğlu'nun Alpleri kandırarak hazırladığı darbe planının uygulandığı sahne dikkat çekti..

Geçtiğimiz haftaki bölümde Kayı obasının liderliğine talip olan Kurdoğlu, Gündoğdu ve Süleyman Şah'ın kendisine düzenlediği oyunu öğrenince öfkeden çılgına dönmüştü. Kayı obasının beyi olmayı hedefleyen Kurdoğlu, kendisine bağlı olan Alplerle birlikte Süleyman Şah'ın otağını basarak kendisini yeni bey ilan etti.



Ertuğrul ise alpleriyle tapınakçıların tuzağına düştü. Teslim olmayan Ertuğrul ölümü pahasına Haçlı askerlerine karşı mücadeleye girişti.

YORUMLAR 25
  • volkan 8 yıl önce Şikayet Et
    Su ana kadar izlediğim en etkileyici dizi kayseri telden hastanesine Teşekkürler böyle bir diziyi biz gençlere sunduğu için aslında kayi obasi nda koltuk mücadelesi verilmemiş Alaaddin Keykubat ve kardeşinin bir taht mücadelesini bu dizide islemisler. Mükemmel bir dizi çarşamba günleri eve misafir çağır miyorum tek misafiri dirilis
    Cevapla
  • Senaryo 8 yıl önce Şikayet Et
    TV dizisi bu ; gerçekten çok hayal gücü var. Tarihi kaynaklarda bunu okuyan var mı? TV dizisini gerçek sanmak gerçekten çok yanıltıcı. Biraz araştırın.
    Cevapla
  • tarihci 8 yıl önce Şikayet Et
    İhanet insana hep yakınından mi gelir arkadaş nasıl bir iştir insanın alacasi içinde hayvanın alacasi dışında güzel bir dizi ama müslüman biraz da uyanık olur canım :)
    Cevapla
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    hocam tercüman oldunuz çok güzel bir yorum tşk ler :))
    Cevapla
  • Karadeniz kartalı 8 yıl önce Şikayet Et
    Kör ve sağır muhalefet siyasi kin ve nefreti bıraksın bir an önce Papnın önderliğinde başlatılan Anadoludan İslamı silme hareketi olan POSTMODERN HAÇLI İTTİFAKINA karşı çıksın. Yoksa gelecek nesil onları asla affetmeyecektir.
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Şuana dek izlediğim en iyi dizifilm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber