Güneşin zararlı etkilerinden korunma yolları

Dr. Feridun Kunak Show’da bugün yaz mevsimiyle birlikte kendini gösteren yaz problemlerine çözüm aranacak.

Güneşin zararlı etkilerinden korunma yolları
Güneşin zararlı etkilerinden korunma yolları
GİRİŞ 13.05.2015 09:30 GÜNCELLEME 13.05.2015 10:16

İzleyicilerinin sağlığını düşünen program Dr. Feridun Kunak Show’da bugün yaklaşan yaz mevsiminde güneşin zararlı etkilerinden korunmak için yapılması gerekenlere yer verilecek. Elif’te bu akşam heyecan doruğa yükseliyor. Arzu’nun çevirdiği oyunları öğrenen Kenan öfkeden çılgına döner. Kanal 7 film kuşağında ise bu akşam herkesin severek izleyeceği Vahşi Doğa ile eğlenceli anlar yaşanacak. Ekranların ilgiyle izlenen programı Kâbe Yollarında bu hafta, çocukluklarından beri kas erimesi hastalığıyla boğuşan iki kardeşi, hayallerini süsleyen Kâbe’ye götürüyor.

Dr. Feridun Kunak Show  - 09:45

Dr. Feridun Kunak Show’da bugün yaz mevsimiyle birlikte kendini gösteren yaz problemlerine çözüm aranacak. Güneşin zararlı ışınlarının insan vücudunda meydana getirdiği hasarlardan kurtulmak için yapılması gerekenler canlı yayında anlatılacak. Güneş lekelerini ortadan kaldıran bitkisel karışımlar, güneş gözlüğü kullanmanın önemi ve güneşin çarpması sonucunda yapılması gerekenler Dr. Feridun Kunak Show’da anlatılacak.

Elif – 19:45

Kenan, Arzu’nun çevirdiği dolapların farkına varınca çılgına döner. Kenan, beynini yiyip bitiren şüpheleri yok etmek için, Arzu’dan gerçekleri öğrenmek isterken, herkesin hayatını etkileyecek olan bir karar alır. Kenan, geçmişte ellerinden kayıp giden hayatı tekrar kazanmaya mı çalışacaktır?

Vahşi Doğa – 20:45

Kanal 7 ekranlarında hem büyüklerin hem de çocukların keyifle izleyeceği bir yapım ekrana geliyor. Vahşi Doğa… Küçüklüğünden beri babasından kükremeyi öğrenmeye çalışan Rine, hayvanat bahçesindeki yaşamından sıkılmıştır. Hayvanat bahçesinden kurtulmak isteyen Rine Afrika’daki vahşi doğaya gitmeyi ister. Babası bunun olmayacağını söyler ama Rine ilk fırsatta trenle vahşi doğaya kaçar. Babası ve arkadaşları zürafa, sincap, yılan ve bufalo vahşi doğaya Rine’ı aramaya gider ama Rine’ı bulmaları hiç kolay olmayacaktır.

Kâbe Yollarında  - 22:45

Kâbe Yollarında ekibi bu hafta, çocukluklarından beri var olan kas hastalıkları yüzünden eve mahkûm olan Tuğba ve Zehra kardeşleri hayallerin kavuşturuyor. Küçüklüklerinden beri vakit namazlarını aksatmayan ve Kâbe özlemini içlerinde barındıran kardeşlerin Kâbe’yi karşılarında görünce yaşadıkları duygusal dakikalar Kanal 7’de ekrana taşınacak.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak