Dua etmenin adabı Kanal 7'de anlatılıyor

Kanal 7'de ekrana gelen İftar Saati’nde, bu akşam Allah ile kulu arasında köprü oluşturan dua hakkında merak edilenlere yer verilecek.

Dua etmenin adabı Kanal 7'de anlatılıyor
Dua etmenin adabı Kanal 7'de anlatılıyor
GİRİŞ 01.07.2015 10:47 GÜNCELLEME 08.07.2015 10:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ramazan ayının maneviyatı her yıl olduğu gibi bu yılda Kanal 7’de ekrana taşınıyor. İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Hikmet Atan’ın sunduğu, emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın yorumlarıyla katıldığı İftar Saati’nde bu akşam dua etmenin önemi üzerine bir sohbet gerçekleştirilecek. İnsanın kendi gücü yetmeyeceği şeyleri Allah’tan dua yoluyla istemesinin incelikleri, dua adabı, dua etmenin insanlar için önemi canlı yayında izleyiciye aktarılacak.
 
İftar duası, izleyicilerden gelen sorular ve ilahi bölümlerinin yanı sıra Ömer Döngeloğlu’nun Mekke ve Medine’de Hz. Muhammed’in yaşamına dair anlatımlarının bulunduğu kısa görüntüler İftar Saati’nde izleyicilere ulaştırılıyor.
 
Dualar, ilahiler, canlı telefon bağlantıları, İslam’a yönelik sohbetlerle dopdolu bir iftar programı Kanal 7’de ekrana geliyor.
 
İftar Saati, Ramazan boyunca her gün canlı yayınla 17.50’de Kanal 7 ekranlarında.
 

YORUMLAR 1
  • DeDo 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne olur şu sunucuyu Necmettin hocanın karşısından alın. Adam sunuculuktan başka her işi yapıyo yerli yersiz gülmeler Necmettin hocanın sohbeti sırasında lafını kesmeler böyle şımarıklık görmedim...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim