Bir Garip Aşk 75.bölüm fragmanı yayında

‘Bir Garip Aşk’ hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında…

Bir Garip Aşk 75.bölüm fragmanı yayında
Bir Garip Aşk 75.bölüm fragmanı yayında
GİRİŞ 19.02.2016 11:22 GÜNCELLEME 19.02.2016 11:39
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi ‘Bir Garip Aşk’ta bugün, Arnav’ın eve dönüşü ile Shyam’ın yalanları ortaya çıkmıştır. Anjali hala Shyam’ı savunmaya devam etmektedir. Nani, Shyam ile ilgili tüm gerçekler gün yüzüne çıkmışken kızının neden hala ondan yana olduğunu anlayamaz ve Khushi’den bu konuda yardım ister.

75. Bölüm

Arnav’ın Shyam’ı malikâneden kovmasının ardından Anjali baygınlık geçirir. Hırslarının esiri olan Shyam’ın artık kendini savunabilecek hiçbir şeyi kalmamıştır. Kendine gelen Anjali yaşanan olaylardan dolayı Arnav’ı Shyam’a iftira atmakla suçlar. Nani ise Anjali’nin neden Shyam’a bu kadar bağlı olduğuna bir anlam veremez ve Khushi’ye onun hamile olduğu yönünde şüpheleri olduğundan bahseder. Nani, Anjali hakkında duyduğu bu şüphenin gerçek olduğunu çok geçmeden öğrenir. Anjali, Shyam ile ilgili yaşanan olumsuz gelişmelerden rahatsızlık duymasa da anne olmaya hazır değildir. O kimseye haber vermeden hastaneye giderek bebeğini aldırmak ister.

YORUMLAR 3
  • Fatmanur 8 yıl önce Şikayet Et
    Ileriki bölümlerde Arnav Khushi ye kendini affettırmeye çalışacak. Ayrıca ileriki bölümler de Arnav ve Khushi çok komıkler. Hep neşeli olsunlarrrrrrrrrrrrrrrr
    Cevapla
  • Gulbeyaz cullaz 8 yıl önce Şikayet Et
    Arnav kusiyi daha hazla uzmesin ne olur siyam lahgini buldu onu bogasim var
    Cevapla
  • arsız bela 8 yıl önce Şikayet Et
    seni seviyorum arnav
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır