Kiralık Aşk 51.bölüm fragmanı | Defne'nin kararı ne olacak?

Cuma akşamlarının en svilen dizisi Kiralık Aşk 51.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sevilen aşk dizisi Kiralık Aşk 51.bölümde neler olacak? Defne'nin kararı belli oldu mu?

Kiralık Aşk 51.bölüm fragmanı | Defne'nin kararı ne olacak?
Kiralık Aşk 51.bölüm fragmanı | Defne'nin kararı ne olacak?
GİRİŞ 13.06.2016 09:45 GÜNCELLEME 13.06.2016 09:45

17 Haziran cuma günü ekranlara gelecek Kiralık Aşk 51. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kiralık Aşk 51.bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sitemizden izleyebilirsiniz. Peki son bölümüyle herkesi ekrana kitleyen Kiralık Aşk 51.bölümünde neler olacak?

KİRALIK AŞK 51.BÖLÜM FRAGMANI

“KİRALIK AŞK” SEZON FİNALİ İÇİN GÜN SAYIYOR

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Kiralık Aşk sezon finali için gün sayıyor.

17 Haziran Cuma günü 51. bölümüyle sezon finali yapacak olan ekranların fenomen dizisinin başrol oyuncularından Onur Büyüktopçu, sosyal medya hesabından tüm kadroyla birlikte çektiği selfie’yi yayınladı.

kiralık-ask-51-bölüm-65465

Dizinin Koriş’i Büyükhtopçu’nun “Sezon finaline doğru” notuyla paylaştığı fotoğraf oyuncunun ve “Kiralık Aşk”ın hayranları tarafından beğeni aldı.

Kiralık Aşk sezon finalinde beklenmeyen olaylar

Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar’ın başrollerinde ekrana gelen dizi Kiralık Aşk 51. bölüm ile sezona veda etti.

Defne ve Ömer arasındaki gergin anlara şahitlik ettik. Defne’nin bahaneleri karşısında çaresizlik yaşamaya devam eden Ömer artık çok sıkılmıştır. Sürekli olarak yeni sorunların ortaya çıkması karşısında ne yapacağını şaşırır ve uzaklaşma kararı alır. Çocukken Sinan ve Sude ile gittikleri kamp yerine gider ve yerini sadece Şükrü bilmektedir.

ÖMER SIRRI NEDİR?

Geçmişin kırgınlık ve kızgınlıklarını bir türlü atlatamayan Ömer, bu uğurda Defne’yi bile karşısına alır. Neriman ise Defne’ye baskı yapmaktadır. Dede torunun barışması konusunda ısrarcı olur ve Defne’yi büyük sır ile tehdit etmeye başlar. Gözyaşları içerisinde kalan Defne ise Yasemin’in kapısını çalar. Başlangıçta birbirlerini sevmeyen Defne ve Yasemin arasındaki dostluk güçlenmiştir. Yasemin’in telkinleri doğrultusunda içi ferahlayan ve Ömer ile konuşmaya hazırlanan Defne’yi büyük bir sürpriz beklemektedir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı