Poyraz Karayel ölüyor mu? Diziden çıkıyor mu?

15 Haziran çarşamba günü sezon finaliyle ekranlara gelen Poyraz Karayel dizisinde Poyraz Karayel ölüyor mu? Yakışıklı oyuncu Poyraz Karayel diziden çıkıyor mu? İşte detaylar

Poyraz Karayel ölüyor mu? Diziden çıkıyor mu?
Poyraz Karayel ölüyor mu? Diziden çıkıyor mu?
GİRİŞ 23.06.2016 08:42 GÜNCELLEME 23.06.2016 08:42
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kanal D ekranlarında 62. bölümü ile 15 haziran çarşamba akşamı sezon finali yapacak olan Poyraz Karayel dizisinde izleyiciyi şaşırtacak inanılmaz gelişmeler yaşanıyor.

İlker Kaleli, Poyraz Karayel'den ayrıldı mı?

Poyraz Karayel'de yaşanan bu gergin dönemin nedeni olarak çıkan haberlerde İlker Kaleli'nin gösterilmesi üzerine yakışıklı oyuncu sessizliğini bozmayarak çıkan haberlere cevap vermemeyi tercih etmişti. Bugün sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada bu durumun sebebi olarak, "Söyleyecek birşeyim olmadığından değil, bu kadar iftira ve karalamanın içinde sadece "durmak" doğru olduğundan." ifadeleriyle açıklayan Kaleli, ayrıca bu uzun yazısıyla akıllara, "Diziye veda mı ediyor?" sorusunu da akıllara getirdi.

İşte İlker Kaleli'nin sosyal medya üzerinden yaptığı o açıklama:

"İşte bir yolun daha sonu... Kaç adım attık, nerelere girdik, nerelerden geçtik beraber, herşey değisti bu bir çift bot değişmedi. Ayakkabıları ayrı severim ben. Bir insanın seçimlerini, yürüdüğü yolları, sevincini, hayalkırıklığını, koşarak kaçışını, koşarak kavuşmasını, yere nasıl bastığını, ayakta nasıl kaldığını onlar bilir. Gizli bir kayıt makinesi gibi. Görmesini bilene anlatır bütün hikayeyi. Üzerindeki izlerde yazılıdır insanin kim olduğu. Ve ne derlerse desinler, en masum yeridir insanın ayakları. Eller yalan söyler, gözler yalan söyler, kelimeler kandırır ama ayaklar bilmez numara yapmayı, gizlemeyi, kandırmayı...
Öylece dururlar tüm yaşadıklarıyla... Bügün ikinci sezon finali. Hep beraber elimizden geldiğince, bir hikaye anlatmaya çalıştık, başka da bir derdimiz olmadı hiçbir zaman. İyi günümüz oldu, kötü günümüz oldu, içeride neler oldu, dışarıdan ne göründü kimse bilmez, bilmemelidir de...
Konuşarak kendini anlatmayı pek sevmem ben, bazı hisler, bazı dertler kelimelerden büyüktür. O yüzden susuşmuzun bir anlamı vardı bunca zaman. Sustum sadece. Söyleyecek birşeyim olmadığından değil, bu kadar iftira ve karalamanın içinde sadece "durmak" doğru olduğundan. Hayret ve şaşkınlık içinde... Neyse... Sadece çok ağır bedeller ödeyerek bugünlere geldik, en yakınımızdan en uzağa, bilen biliyor, yine de çok konuşmaya gerek yok. En zor günlerimde, benden desteğini esirgemeyen, öyle ya da böyle, gerçeği merak eden, gelen, mesaj yollayan, birşeyler yapan tüm dostlara, canlara; içinizin güzelliği, koşulsuz yoldaşlığınız en büyük ödülümdür. Ve doğru her zaman yolunu bulur. Saygılar ve sevgiler. 
Emeği geçen herkese çok teşekkürler... Kendinize iyi bakın..."

POYRAZ KARAYEL SEZON FİNALİ

İlker Kaleli kimdir?

11-05-1984 tarihinde İstanbul’da doğan İlker kaleli, ilk ve orta öğretimini de İstanbul’da yapmıştır. Babası aslen Van’lı olup annesi de, yarı Türk ve yarı Almandır. Gençlik yıllarından beri oyuncu olmak isteyen ve bu yönde kariyer yapmayı hedefleyen İlker Kaleli, İstanbul Kültür Ünüversitesi Sanat Yönetmeni Bölümünü okumuştur. Üniversiteden mezun olduktan sonra özel oyunculuk dersleri almıştır ve eğitimine devam etmek için Londra’da LAMA (The London Academy Of Music And Dramatic Art) okulunda okumuştur. Oyunculuk eğitimi aldığı süre içinde müzik direktörlüğü ve DJ lik de yapan İlker Kaleli’nin ilk rol aldığı dizi Kayıp Şehirdir. Bu dizi çalışmaları sırasında Londra’yı çok sevdiği için oraya yerleşmiş olan oyuncu tekrar Türkiye’ye geri dönerek İstanbul’a yerleşmiştir.

Daha ilk dizisinde dikkatleri üzerine çeken ve Türk seyircisi tarafından çok sevilen oyuncu, dizi film oyunculuğu yanı sıra sinema oyunculuğu da yapmıştır. Sıra dışı görüntüsü ve kaliteli oyunculuğu sayesinde, tercih edilen sanatçılar arasına giren İlker Kaleli halen Poyraz Karayel Dizisinin başrol oyunculuğunu yapmaktadır.

poyrazl-karayel-ölüyor-mu-6546

 

YORUMLAR 5
  • ipek ipek 7 yıl önce Şikayet Et
    senaryonun devamını cok merak ediyorum bence ölmedi
    Cevapla
  • ipek ipek 7 yıl önce Şikayet Et
    demekki 3 ay beklemek fazla gelmiş sabredemedim ne var yani?
    Cevapla
  • osman ödül 7 yıl önce Şikayet Et
    sbaretsene ne ayni yorumu yaziyorsun dummkopf
    Cevapla
  • ipek ipek 7 yıl önce Şikayet Et
    senaryonun devamını cok merak ediyorum bence ölmedi
    Cevapla
  • Poyraz Karayel 7 yıl önce Şikayet Et
    Poyraz ben seni çoooooooooooooook seviyorum dizide çok iyi biridişin tabi gerçektede ölmeyi istemezdim yemin ederim ki sen ölünce sabaha kadar ağladım belki inanmıyorsun ama yorum yazarken bile çok Ağlıyorum lütfen ama lütfen diziye geri dön sensiz anlamı kalmaz ki bu dizinin heyecan aşk komedi ne varsa hepsi sende gitme poyrazcım Karayel lütfen..... ( dizinin başlığını bir daha oku ve....)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı