Yalancı Bahar dizisinin 59.bölüm fragmanı yayında

Tutkulu bir aşkın inanılmaz öyküsü Yalancı Bahar her gün saat 20.50’de Kanal 7’de

GİRİŞ 13.08.2016 12:17 GÜNCELLEME 13.08.2016 12:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

SULTAN, MADHUBALA İLE EVLENMEK İSTİYOR
Ekranların sevilen Hint dizisi Yalancı Bahar’da bugün, Madhubala sayesinde Bhujanq tarafından öldürülmekten son anda kurtulan Sultan artık tehlikenin geçtiğini düşünerek Padmini’nin evinden ayrılmak ister. Diğer yandan annesi tarafından Sultan konusunda kışkırtılan RK bir plan hazırlar. Sultan, Madhubala ile vedalaşırken ona sürpriz bir teklifte bulunur.

 

59. Bölümünde neler olacak?

Holi festivalinde adamları ile birlikte Sultan’a pusu kuran Bhujanq planını başarısız olunca ortaya çıkmak zorunda kalır. Bhujanq ile karşı karşıya gelen Sultan tam vurulacağı sırada Madhubala tarafından kurtarılır. Radha’nın Madhubala ve Sultan arasındaki yakınlaşmadan Padmini’nin de haberdar olduğunu söylemesi üzerine RK çok öfkelenir. Neden bir kiralık katil olmayı tercih ettiğini Padmini’ye anlatan Sultan ise daha sonra Madhubala ile vedalaşarak evden ayrılmaya karar verir. İkili arasındaki vedalaşmada bir sürpriz yaşanır ve Sultan, Madhubala’dan kendisi ile birlikte gelmesini ister. Madhubala bu teklifi kabul edecek mi?

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • Erhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu Hint dizileri aşkı Kanal7 camiasına nereden bulaştı bilemiyorum. Ayrıca dizideki konulara hemen girildiği için dizilerin konuların işleyişi sanki basite indirgenmiş gibi yani konudan konuya geçiş çok çabuk ve anlamsız oluyor. Bir diğer değişle bir önceki konu izleyiciye anlatılamadan diğer konuya hemen geçiliyor.
    Cevapla
  • melis 7 yıl önce Şikayet Et
    yalancı bahar dizisi çok güzel
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak