İçerde dizisi oyuncu kadrosu ve biyografileri

Show TV'nin en dikkat çeken yeni dizisi İçerde oyuncu kadrosunda bulunan oyuncular kimdir? Biyografileri ve özgeçmişleri

İçerde dizisi oyuncu kadrosu ve biyografileri
İçerde dizisi oyuncu kadrosu ve biyografileri
GİRİŞ 24.10.2016 21:05 GÜNCELLEME 24.10.2016 21:05
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Show TV'nin yeni dizisi İçerde oyuncuları kimdir? Güçlü bir senaryo ve oyuncu kadrosuyla ekranlara gelen İçerde dizisinin yeni sezona bomba gibi başlaması bekleniyor. Peki Show TV içeride dizisi oyuncuları Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu, Bensu Soral, Damla Colbay, Nihal Koldaş, Rıza Kocaoğlu kimdir? İşte İçerde dizisi oyuncu kadrosu ve biyografileri

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR? (SARP)

1990 yılında İstanbul'da doğan Çağatay Ulusoy, İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri Bölümü mezunudur. Ayla Algan'dan ve Akademi 35.5'ta oyunculuk dersi almıştır. 2010 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katılmış ve birinci olmuştur. 2011 yılında Adını Feriha Koydum dizisi ile kariyerine adım atmış ve bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Daha sonra Anadolu Kartalları sinema filminin kadrosuna dahil olmuştur. 2013 yılında Medcezir dizisi ile kariyerinde büyük bir çıkış yakalamıştır. Dizi, sinema filmi ve reklam filmlerinde yer almaktadır.

Show TV yayınlanan "İçerde" dizisinde Sarp Yılmaz karakterini canlandırmaktadır.

ARAS BULUT İYMELİ KİMDİR?

1990 yılında İstanbul'da doğan Aras Bulut İymenli, İstanbul Teknik Üniversitesi'nde uçak mühendisliği okumuştur. İlk başta reklam filmleri ile ekraanlarda yer alan oyuncu 2009 yılında Arka sokaklar dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştır. 2010 yılında Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi ile kariyerinde önemli bir çıkış yakalamış ve büyük bir izleyici kitlesi oluşturmuştur. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol alarak ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu sergilemiştir. En son Maral: En Güzel Hikaye dizisinde Hazal Kaya ile başrolü paylaşmıştır.

ÇETİN TEKİNDOR KİMDİR?

Ankara Devlet Konservatuvarı mezunu oyuncu Çetin Tekindor 1945 yılında dünyaya gelmiştir. 1987 yılında Zerrin Tekindor ile evlenmiş 10 ay sonra boşanmış ve tekrar evlenmiş ardından tekrar boşanmışlardır. Bu evliliğinden 23 Eylül 1989 doğumlu Hira isminde bir oğlu vardır. Yeni sezonda Show Tv ekranlarında yayınlanmakta olan İçerde dizisi oyuncuları arasında yer alan Çetin Tekindor dizide Kebapçı Celal Karabaş karakterini canlandırmaktadır. Çetin Tekindor aslen Sivas’lıdır ve Sivas doğumludur.

MUSTAFA UĞURLU KİMDİR?

Usta oyuncu Ahmet Uğurlu ile kardeş olan Mustafa Uğurlu bugüne kadar bir çok sinema ve dizide rol almıştır. 1955 doğumlu oyuncu Mustafa Uğurlu aslen Konya’lıdır Konya Karaman’da dünyaya gelmiştir. Yeni sezonda Show Tv ekranlarında yayınlanmakta olan İçerde dizisi oyuncuları arasında yer alan Mustafa Uğurlu dizide Yusuf karakterini canlandırmaktadır.

BUSE SORAL KİMDİR?

1991 yılında Bursa'da doğan Bensu Soral oyuncu Hande Soral'ın kardeşidir. Ablasının desteği ile oyunculuğa başladı. Bir dönem yapmış olduğu modelliği diziler nedeniyle bırakan güzel oyuncu, sinema filmleri çekmek istediğini ve hayatındaki en büyük hayallerinden birisinin de bu olduğunu ifade ediyor.

DAMLA COLBAY KİMDİR?

Damla Colbay Atv ekranlarında yayınlanan Kara Para Aşk dizisinde canlandırdığı Demet karakteri ile ekran severlerin büyük beğenisini kazanmayı başarmıştır. Güzel oyuncu 1992 yılında dünyaya gelmiştir. Damla Colbay Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalında eğitimini sürdürmektedir. Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayınlanacak olan İçerde dizisi oyuncuları kadrosunda yer alan Damla Colbay aslen İzmir’lidir ve İzmir doğumludur.

NİHAL KOLDAŞ KİMDİR?

Bıçak Sırtı dizisinden hatırladığımız oyuncu Nihal Koldaş 1956 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Güldünya, Bıçak Sırtı, A.Ş.K, Bir Deniz Hikayesi dizilerinin yanı sıra, Masumiyet, Çoğunluk, Kavşak, Kıskanmak, Kuma, Toz Ruhu, Mustang ve Ana Yurdu sinema filmlerinde rol almıştır. Nihal Koldaş Güzel Sanatlar Akademisi Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü’nden mezun olmuştur. Yeni sezonda Star Tv ekranlarında yayınlanmakta olan İçerde dizisi oyuncuları arasında yer alan Nihal Koldaş dizide Füsun Yılmaz karakterini canlandırmaktadır.

RIZA KOCAOĞLU KİMDİR?

1979 yılında İzmir'de doğan Rıza Kocaoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk bölümü mezunudur. 2001 yılında Bana Şans Dİle sinema filmi ile başrol oynayarak kariyerine önemli bir adım atamıştır. Daha sonra bir çok projede yer almış; Ezel, Kuzey Güney ve Karadayı dizileri ile ekranların aranan yüzü olmayı başarmıştır.

YORUMLAR 4
  • Rukiye 7 yıl önce Şikayet Et
    Al yanak ın çok komik hareketleri var
    Cevapla
  • Sude 7 yıl önce Şikayet Et
    filminin güzel ve bazen komik
    Cevapla
  • ayşe gül 7 yıl önce Şikayet Et
    filminin müthiş ben çok beğendim
    Cevapla
  • jas 7 yıl önce Şikayet Et
    TV'deki dizi film enflasyonunun arasında ilgi çekmeyi başaran bir yapım.Benim gibi dizi filmlerden uzak birisini bile etkiledi.Tebrikler !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor