ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54.bölümü ne zaman?

Reyring rekortmeni dizileri arasında olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam neden yok? Her bölümüyle adete izleyenleri ekranlara kilitleyen Eşkıya dizisi yeni bölümü ne zaman?

ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54.bölümü ne zaman?
ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54.bölümü ne zaman?
GİRİŞ 04.01.2017 09:30 GÜNCELLEME 04.01.2017 09:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında 03 Ocak salı günü ekrana gelmesi beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölümü büyük merak konusu oldu. Dizinin bu akşam ekrana gelmemesiyle birlikte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54.bölümü ne zaman yayınlanacak? sorusu sorulmaya başlandı. İşte ATV'nin sevilen dizisiyle ilgili öne çıkan gelişmeler

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ

Salı akşamlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, bu hafta yeni bölümü ile ekranlara gelmeyecek. 3 Ocak Salı Atv yayın akışına göre Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın saatinde yabancı sinema 'Maymunlar Cehennemi' yayınlanacak. Dizinin neden yayınlamadığı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümü ise 10 Ocak Salı günü ekranlara gelecek.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümünde Ünal Kaplan’ın uzun zamandır sözünü ettiği Suzi bir görevi tamamlamak üzere Türkiye’ye gelir.

Hızır yalnızca kendine değil, devlete de düşman olan güçlere çok yaklaşmıştır. Özkan'ın elindeki önemli dosyalara da ulaşabilirse işi bir hayli kolaylaşacaktır. Masa, kaosun son bulacağı inancıyla nihayet bir kez daha toplanır. Bu durum en çok Ünal Kaplan'ı tedirgin edecektir. Hızır ise bu toplantıyı üstlerine oynanan oyunu bozmak, net bir adım atmak üzere talep eder. Hainin kim olduğu artık bellidir ve eller bu kez onun ölümüne kalkacaktır.

Ünal Kaplan'ın uzun zamandır sözünü ettiği Suzi bir görevi tamamlamak üzere Türkiye'ye gelir. Ayağının tozuyla yaptığı eylem, ziyareti süresince epey can yakacağının sinyallerini verir. Meryem'in çağrısı Hızır'ı eve geri döndürür. Diğer bir güzel haber de bir Çakırbeyli'nin daha aileye katılacağı haberidir. Tüm bu güzel gelişmelerden sonra evde bir bayram havası olması gerekirken yaşanacaklar buna engel olacaktır.

YORUMLAR 1
  • Akmal 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman karanlığa çıkar bu haftami hangi güninda
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber