Diriliş Ertuğrul mu İçerde mi hangisi birinci olurdu?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisi ve Show TV'de yayınlanan İçerde dizisi aynı gün yayınlansa hangi dizi birinci olur du?

Diriliş Ertuğrul mu İçerde mi hangisi birinci olurdu?
Diriliş Ertuğrul mu İçerde mi hangisi birinci olurdu?
GİRİŞ 10.02.2017 10:46 GÜNCELLEME 10.02.2017 12:19
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinin başında Diriliş Ertuğrul ve İçerde dizisi geliyor. Pazartesi ve çarşamba günleri ekrana gelen bu iki dizi yayınlandığı günden bugüne zirveyi kimseye kaptırmıyor. Peki Türkiye'nin en çok izlenen bu iki dizisi aynı gün yayınlansaydı hangisi rekor kırardı?

BİRİNCİ DİRİLİŞ ERTUĞRUL

TOTAL ve AB sıralamasına göre izlenme oranlarına ve reyting ölçümlerine baktığımız zaman Diriliş Ertuğrul ve İçerde aynı gün yayınlansa birinci TRT 1 ekranlarında her çarşamba ekrana gelen tarihi dizi Diriliş Ertuğrul oluyor. 3 sezondur izlenme rekorları kıran sevilen dizi Diriliş Ertuğrul Türk televizyon tarihinde de en çok izlenen dizi oldu.

YORUMLAR 12
  • Hatice Betül 7 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş Ertuğrul gibi bir dizi varken başkalarıyla kıyas bile hatadır bence herşeyiyle muhteşem ,hiç bir şeye gerek yok ,gayet güzel emeginize sağlık .
    Cevapla
  • Adalet 7 yıl önce Şikayet Et
    Dirilis aksiyon sahnelerini artirmali.
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Eğer diris ertuğrul filmi böyle devam ederse yakında izleyecek insan kalmaz kaç bölümüdür vural film bitiriyorlar eğer yönetmen başka senaryo bulamiyorsa derhal Osmanliya gecmesi lazım yad film başka yönetmen devreye girmesi lazım film çok ağır ilerliyor
    Cevapla
  • karkat 7 yıl önce Şikayet Et
    İçerdeymiş, yok dışarda.Yahu millet şimdi merak edip izlemesin şu diziyi.Son yılları en müthiş dizisidir Diriliş.Yalnız son bölümü fazla beğenmedim. Sürekli tehdit savurmalar,sıktı biraz.
    Cevapla
  • vadi 7 yıl önce Şikayet Et
    türk televizyonlarının en fazla izlenilen dizisi kurtlar vadisidir. <NOKTA
    Cevapla
  • beyaz 7 yıl önce Şikayet Et
    Sana göre öyle.Ölçümü metre ile mi yaptın nokta.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor